maandag 30 november 2009

Voyeur filmt onder rokjes met camera op zijn schoen

In Florida is het voorbije weekend een inventieve voyeur gearresteerd. De man filmde in een supermarkt onder de rokjes van de vrouwen. Hij deed dat door middel van een videocamera die hij op zijn schoen had gemonteerd. Dat meldt de nieuwssite Tampa Bay Online.

Wachtrij aan de kassa
William Wright (53) werd zondag op heterdaad betrapt door een vrouw die hem al eerder aan het werk had gezien in een supermarkt in Saint Petersburg. De onverlaat ging steeds volgens dezelfde methode tewerk. Hij zocht steevast kortgerokte vrouwen in de supermarkt. Die volgde hij dan tot in de wachtrij aan de kassa. Daar schurkte hij zich zo dicht mogelijk tegen zijn prooi aan om met zijn 'cameravoet' beelden te schieten onder de rok van de nietsvermoedende dames.

Apparatuur in broek verstopt
De voyeur was al een paar keer kunnen ontkomen, maar zondag kon hij gevat worden. De politie fouillerde Wright en vond zijn opnameappartuur die deels in zijn broek was verwerkt. De man werd aangehouden op beschuldiging van voyeurisme. Hij is inmiddels alweer vrij op borg. (eb)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten