woensdag 23 december 2009

Borsten kijken = langer leven


Een bizarre studie, uitgevoerd door Duitse onderzoekers, wijst uit dat mannen die staren naar vrouwenborsten een langere levensverwachting hebben.

Voor het onderzoek, dat in de New England Journal of Medicine werd gepubliceerd, werden 500 mannen in drie ziekenhuizen in Frankfurt gedurende een periode van vijf jaar gevolgd. De helft van de mannen kreeg de opdracht hun ogen dagelijks de kost te geven, de andere helft kreeg de opdracht niet naar borsten te kijken.

Tegen het einde van de studie merkten de onderzoekers dat de mannen die regelmatig naar borsten staarden een lagere bloeddruk hadden en een tragere polsslag in rust lieten noteren.
Bloeddoorstroming
"Seksuele opwinding doet het hart sneller slaan en de bloeddoorstroming toenemen. Dat zorgt dan weer voor een betere gezondheid. Er bestaat geen twijfel over: naar borsten staren is gezond voor mannen", aldus onderzoekster Karen Weatherby.

"Enkele minuten staren per dag halveert het risico op een beroerte of een hartaanval. Een gemiddelde man die dit consistent doet, kan zijn leven met vier of vijf jaar verlengen."

Volgens Weatherby staat het staren naar borsten zelfs quasi gelijk aan het volgen van een intensief trainingsprogramma. "Tien minuten naar de rondingen van een welgevormde vrouw kijken, staat min of meer gelijk aan een aerobic-sessie van 30 minuten", aldus Weatherby.

Vermist.

Mijn dochter is sinds zondag avond 13 December 19 uur vermist en is laatst gezien te Schoten samen met een jongen van 19 jaar. Heeft U Sanne gezien of weet U meer bel mij 0475.461790 of mijn echtgenote Linda op 0486.854663
Alvast bedankt Carl Meynen

Doordenkertje


Belangrijk is niet alleen de weg die je gaat, maar ook de sporen die je achterlaat.

Het "Heerlijk Brecht" team wenst u fijne feestdagen.


Fijne feestdagen
vanwege het "H-eerlijk Brecht" team

dinsdag 22 december 2009

Beroemdheden zeggen vaarwel in 2009


Tijd voor een korte terugblik op 2009. Het afgelopen jaar hebben we afscheid moeten nemen van veel te veel beroemdheden, van Lei Clijsters op 4 januari tot Brittany Murphy eergisteren.
1) Lei Clijsters: deze ex-international overleed op 4 januari aan de gevolgen van huidkanker. Hij werd 52.
2) Yasmine: Op 25 juni 2009 besloot Hilde Rens, bij het grote publiek beter bekend als Yasmine, om zelf uit het leven te stappen. Er wordt aangenomen dat ze de breuk met haar partner moeilijk kon verwerken, dit in combinatie met een veel te druk werkschema.
3) Michael Jackson: Op dezelfde dag als Yasmine nam de hele wereld afscheid van Michael Jackson. Ook na zijn dood blijft hij de gemoederen beroeren. De muziekbusiness is op zijn zachtst gezegd een erg kleurrijk figuur armer.
4) Alexander van België: Ook de Belgische koninklijke familie bleef dit jaar niet gespaard. Eind november stierf Alexander van België, de halfbroer van koning Albert II en wijlen koning Boudewijn.
5) Brittany Murphy: Afgelopen zondag werd het levenloze lichaam van actrice Brittany Murphy aangetroffen. Het onderzoek naar haar doodsoorzaak loopt nog steeds, al wordt steeds vaker in de richting van verkeerd gebruik van medicatie gedacht.
6) Jenny Tanghe: Op 11maart overleed Jenny Tanghe aan kanker. Moeder Cent is niet meer.
7) Karel Van Miert: Op 22 juni kreeg Karel Van Miert een hartstilstand toen hij een ladder beklom in zijn tuin. Hoewel hij als minister van Staat recht had op een staatsbegrafenis, koos de familie voor een crematie in intieme kring.
8) Felice: Dré Steemans slaagde er dit jaar nog net in om zijn 55ste verjaardag te vieren, Op 9 oktober, amper 8 dagen later, overleed hij in zijn slaap aan een hartinfarct.
9) Frank Vandenbroucke: De dood van Frank Vandenbroucke overschaduwde het wielernieuws in oktober. Op 12 oktober overleed hij in Senegal aan een longembolie, na een nacht met een Senegalese prostituee.
10) Farrah Fawcett: Een van de originele Charlie's Angels, die op dezelfde dag als Yasmine en Michael Jackson stierf. 25 juni was een zwarte dag voor de showbizz.
11) Jef Nys: De geestelijke vader van het bekendste strooien dakje van België verliet ons op 20 oktober. De stripreeks Jommeke mag verder gezet worden, zo staat in het testament van Nys. De basisregels blijven: geen seks, geen geweld, geen drugs of wapens.
12) Many Verreth: Na een slepende ziekte moest acteur Manu Verreth op 30 oktober zijn meerdere erkennen.
13) Ramses Shaffi: 'Pastorale', 'Laat Me', 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder', het zijn maar enkele van zijn bekendere nummers, naast zovele anderen. Ramses Shaffi kon begin december voldaan terugblikken op een rijk gevuld leven. ( bron: Zita )

Natuur of Photoshop... het is een prachtig beeld


zondag 20 december 2009

Maak eens een kerstpuzzeltje en ontvang de wensen.

http://www.valid-group.com/valid_xmas_08.htm

Gezond leven TIPS

Gezondleven presenteert hier een lijst van 20 feitjes/tips, waar u misschien wel op de hoogte van wilt zijn, die te maken hebben met; het menselijk lichaam, voeding, training, ziekte en gezondheid.

1.Het spoelen van uw neus met zout water kan u helpen gezond te blijven en u helpen allergiesymptomen te afweren.
2.Honden kunnen kanker en een lage suikerspiegel ruiken.
3.Mensen die hun huis via een deur dichtbij de keuken binnenkomen, zijn 15% meer geneigd om te eten dan mensen die een andere deur gebruiken.4.Mensen met een overgewicht geven elk jaar $485 meer geld uit aan kleden, $828 meer geld uit aan extra vliegtuig zitplaatsen en $36 meer geld uit aan gas dan dunnere mensen.
5.Rokers rapporteren 4 keer zovaak dat ze onuitgerust zijn na een nachtrust dan niet-rokers, en rokers hebben waarschijnlijk 70% meer kans op gehoorverlies.
6.Het eten van fruit en groenten kan het menselijk lichaam helpen met het maken van eigen “aspirine”.
7.Een “60 minuten dutje” kan de waakzaamheid voor 10 uur verbeteren. Het feitelijke record voor het langste wakker blijven zonder slapen is 264 uur (11 dagen).
8.Uw keukengootsteen is vuiler dan uw badkamer.
9.4 van de 5 artsen krijgen niet genoeg oefening.
10.Aardbeien en bakpoeder (Natriumwaterstofcarbonaat) kunnen tanden witter maken, knoflook kan zwemmerseczeem behandelen en honing kan helpen tegen een kater.
11.Het gebruik maken van een voedsel agenda kan iemands gewichtsverlies inspanningen verdubbelen.
12.Regelmatige training en genoeg slaap kan de kans op kanker bij vrouwen verminderen.
13.Als u uzelf in de spiegel bekijkt, tijdens het trainen op een loopband, voelt de training sneller en makkelijker aan.
14.Derdehands rook, de deeltjes van de sigaret die overblijven op kleren, haren en in ruimtes, geeft een kans op kanker bij jonge kinderen.
15.Bij lopen met wind tegen, in het water, of met een rugzak om verbrand men 50 meer calorieën dan bij het lopen zonder weerstand.
16.Het “Foreign Accent Syndrome” (buitenlands accent syndroom), “Exploding Head Syndrome” (exploderende hoofd syndroom) en het “Alice in Wonderland Syndrome” (alice in wonderland syndroom) zijn echte, maar zeer zeldzame medische verschijnselen.
17.Vitaminepillen bieden geen bescherming tegen kanker of hartkwalen.
18.Antibacteriële doekjes kunnen bacteriën van de ene naar de andere plek verspreiden.
19.Het nieuwste en duurste medicijn op de markt, hoeft niet perse het beste of veiligste te zijn.
20.Sociale sites (zoals hyves) kunnen goed voor uw gezondheid zijn. Onderzoek heeft bewezen dat het in contact blijven met vrienden en familie geheugenverlies kan afweren en u kan helpen langer in leven te blijven.