vrijdag 1 januari 2010

De beste tot hiertoe, gewoon uw voornaam invullen.

Beste, ik heb een speciale kerstboodschap voor je achtergelaten.
Ga nu naar www.debestewensenvoor2010.nl  en bekijk hem daar.
Vul uw voornaam in en de wereldleiders spreken u toe op een grappige manier.
Met vriendelijke groet ook vanwege mezelf
Happy New 2010
Tony Wouters

donderdag 31 december 2009

Is er nog ander leven ....ergens???

Deep Space zoals wij het kennen, maar dan in VIER dimensies: sterren, planeten, quasars. Honderd miljoen lichtjaar tijdreizen, het kan. Als wij de aarde vernietigen zijn we eindelijk weer bij onze soortgenoten: sterrenstof. Shizzle komt van het American Museum of National History en draait nu ergens in het melkwegstelsel.

Brr, wat zijn we NIETIG

http://www.youtube.com/watch?v=17jymDn0W6U&fmt=22

Prachtige beelden waar je even stil van kan worden.
 

Deze kat spint wel erg vreemd (video)

Op videowebsite YouTube is er een grappig filmpje opgedoken waarin een kat wordt gekamd.
Het beestje maakt daarbij een spinnend geluid, dat toch wel erg verschilt met dat van zijn vriendjes.


Bekijk het filmpje.


http://www.youtube.com/watch?v=3A8uqpeSQ-A&feature=player_embedded

dinsdag 29 december 2009

Hoe maak je goede voornemens waar?

Een nieuw jaar in zicht! Dus daar zijn ook de goede voornemens weer. Uit een onderzoek van Kellogg’s blijkt dat Belgen in 2010 vooral gezonder willen eten, meer tijd willen maken voor zichzelf en hun vrienden en vaker willen sporten. Maar hoe zet je die goede voornemens om in echte daden?

1) Zet je goede voornemen om in een concreet doel. "Ik train twee keer per week op woensdagavond en zaterdagnamiddag" is concreter dan "ik ga meer sporten".

2) Bepaal wanneer je start. Plak er een datum op, anders stel je het toch maar uit.

3) Stel een realistisch doel voor ogen. Elke dag fitnessen lijkt niet echt haalbaar. Net zoals nooit meer drinken.

4) Hou een afscheidsritueel. Begraaf dat laatste pakje sigaretten. Zo weet je dat je die vervelende, maar ook lekkere gewoonte zal moeten laten in de toekomst.

5) Schat in wanneer je het moeilijk zal hebben. Bepaal de risicosituaties. Ga je sneller snoepen als je alleen thuis bent? Zorg dan voor een alternatief, bijvoorbeeld een vriend of vriendin bellen.

6) Laat de wereld je goede voornemen weten. Het zal er in ieder geval voor zorgen dat je langer volhoudt. Want je partner, familie of vrienden kijken dan mee over je schouder. Een beetje controle kan geen kwaad.

7) Hou een schema bij. Leg vast wanneer je rookt, drinkt of niet sport. Zo leer je in welke omstandigheden je probleemgedrag opduikt.

8) Goed bezig? Beloon jezelf dan. Koop met het uitgespaarde geld die jurk of dat paar blitse sportschoenen waar je al zo lang van droomt. © Heliotrope

maandag 28 december 2009

1 op 10 vrouwen is altijd op dieet



Voor twee op de drie vrouwen met overgewicht start ook dit nieuwe jaar met een dieet. Toch slaagt minder dan de helft erin om blijvend kilo’s te verliezen.
GlaxoSmithKline liet bij 2.000 Belgische vrouwen een onderzoek uitvoeren. Daaruit blijkt dat 74 procent van de vrouwen met een maatje meer de voorbije twee jaar minstens twee afslankpogingen heeft ondernomen. Een op de tien stopt zelfs nooit met diƫten.

Beter liefdesleven
Drie op de vier vrouwen met overgewicht zijn ervan overtuigd dat gewichtsverlies hen meer energie zal opleveren en ook zal leiden tot een beter liefdesleven.

zondag 27 december 2009