woensdag 31 maart 2010

Wereldmeter INDRUKWEKKEND

Indien je de realiteit eens echt onder ogen wil zien!!!
klik op deze site:

maandag 29 maart 2010

tips om alledaagse dingen eindelijk terug proper te krijgen

Sommige dingen zijn echt niet simpel schoon te maken. Hoe krijg je bijvoorbeeld je toetsenbord proper en hoe krijg je snel etensgeuren uit het huis? Ontdek het hieronder.


Hoe kuis je een plakkerig toetsenbord?
Met een niet al te vochtige doek die niet pluist. Er mag een zeer klein scheutje ontvetter aan te pas komen. Is het dan nog niet proper? Haal dan alle toetsen eraf, reinig de toetsen apart in een sopje en laat ze even weken. Ga dan met een niet al te vochtige doek met een beetje ontvetter over het toetsenbord.

Hoe krijg ik mijn stoffen zetel proper?
Een klein beetje heet water in een emmer met een beetje waspoeder en dat mengen. Dan met een vochtige doek de hele stoel inwrijven. Even laten inwerken, met een vochtige doek afkuisen en dan afdrogen met een droge doek en desnoods nog even verder laten drogen.

zondag 28 maart 2010

Boer (53) heeft grootste mannenborsten ter wereld


Guo Feng heeft de bedenkelijke eer om de grootste mannenborsten ter wereld te hebben. De 53-jarige Chinees beweert dat ze tien jaar geleden plots begonnen te groeien.

Feng is landbouwer en de borsten zitten dus vaak in de weg. De arme man is ook erg snel uitgeput.

Na al die jaren heeft de Chinees eindelijk aangeklopt bij een dokter. Die beweert dat Feng geen kanker of genetische afwijking heeft.

De landbouwer is zijn borsten echter beu, zeker omdat iedereen in het dorp hem nakijkt. "Als ze niet verdwijnen en niemand me kan helpen, snijd ik ze af." Beeld: Ananova.com