zaterdag 21 november 2009

Duizend keer rode licht genegeerd in één maand in Brussel

Niet minder dan 998 processen-verbaal zijn in Brussel tussen 13 oktober en 13 november opgesteld voor mensen die het rode verkeerslicht negeerden. In het kader van de regionale verkeersveiligheidscampagne 2009 vraagt de politie van de zone Brussel-Elsene om extra aandacht voor die overtredingen.

De politie spreekt van "verrassende" resultaten. De 998 processen-verbaal omvatten zowel bestuurders van voertuigen als fietsers die het rode licht aan hun laars lapten. Dertien processen-verbaal werden opgesteld voor voetgangers die overstaken terwijl het licht nog niet op groen stond. Alle diensten van de zone namen deel aan de grote regionale campagne voor de verkeersveiligheid. (OSN)bron: Belga

Zou dat in het Antwerpse beter zijn ??

Een brug in China....niet mogelijk in Antwerpen


Dronkaard wil seks met giraf in speelgoedwinkel



In de Amerikaanse staat Oregon heeft een dronken man geprobeerd een pluchen giraf in een speelgoedwinkel te verkrachten.

Sean McDowell strompelde de speelgoedwinkel binnen en liet zijn oog vallen op een 1,3 meter grote speelgoedgiraf in de etalage. Hij wilde zijn lusten botvieren op het knuffeldier.

De politie kwam ter plaatse, waarna de man afdroop. Even later waagde hij echter een tweede poging. De agenten lieten het er dit keer niet bij en namen zowel de man als de giraf mee.

vrijdag 20 november 2009

Vrachtwagen kantelt op afrit St Job


Op de E19 in de richting van Antwerpen is gisteren rond 10 uur een vrachtwagen geladen met tarwebloem gekanteld.

Het ongeval gebeurde op de afrit Sint-Job-in-'t-Goor. Volgens de verkeerspolitie was de ochtendfile aan het oplossen en was er nog vertraagd verkeer van vrachtwagens op de rechterrijstrook. De vrachtwagen met bloem was de andere vrachtwagens via de linkse rijstrook aan het inhalen, wat verboden is. Toen er in de file op de rechterrijstrook een opening ontstond, wilde de vrachtwagenchauffeur invoegen. Er ging iets mis, waardoor de vrachtwagen moest uitwijken naar de pechstrook en kantelde.

De 35-jarige Waalse chauffeur werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het takelen van de vrachtwagen gebeurde met luchtkussens en nam nogal wat tijd in beslag. Tegen 14uur stond het voertuig weer recht. Omdat de vrachtwagen op de afrit lag, werd het verkeer richting Antwerpen weinig gehinderd.

donderdag 19 november 2009

Leuke tips om af te vallen voor de feestdagen



Vrouwen zijn officieel gestart met hun vermageringskuur voor de feestdagen, dat blijkt uit Brits onderzoek. 14 procent koopt zelfs haar feestoutfit te klein in de hoop dat ze er in zullen passen tegen eind december.


De 5 grootste afvalgeheimen voor de feestdagen:

1) Moeiteloos voorbij de chocolademousse, het glaasje Prosecco of pikante dipsausje? Prop je mond vol straffe kauwgom, zodat je de eetstandjes in de supermarkt gewoon voorbij wandelt.
2) Moet je elk jaar weer na een uitgebreid kerstdiner minstens een stuk ijsstronk of tiramisu eten? Gedaan ermee. Vraag vriendelijk een kop koffie of thee in de plaats.
3) Feestje gegeven? De dag nadien zit je koelkast vol restjes. Haal taartjes, snacks of aperitiefhapje meteen weg!
4) Aanvallen op de zak borrelnootjes voor je gasten er zijn? Don’t! Je eet dan gemiddeld 30% meer dan wanneer je de lekkernijen in een kommetje dropt.
5) Hou je gezellig thuis een kerstetentje met je gezin? Laat alle potten en pannen dan op het fornuis staan, je zal zien dat je veel minder snel een tweede of derde portie neemt.     Bron: © Jason Stitt

Centraal station Antwerpen 3D

Druk op de link hieronder en neem even de tijd



Gebruik "ga onmiddellijk naar" ,links boven ieder blad, en de pijltjes.

Wie staat er in het kerstnummer van playboy ???


10 redenen waarom sommige vrouwen single blijven

http://www.zita.be/fun/video/564993_10-redenen-waarom-vrouwen-single-blijven.html

woensdag 18 november 2009

Levensverwachting

Hoe oud denk je te worden?
Klik op onderstaande link en je krijgt de perfecte (wetenschappelijk onderbouwde) berekening.
Geluk er mee!

http://users.telenet.be/annette-guy/calc/levensVerwachting.htm

De 10 beste kater killers

Niet meer piepjong, maar kan je toch niet zonder je geliefde pintje? Doe gerust, maar hou wel in het – al dan niet bonkende - achterhoofd dat we met de leeftijd de effecten van een nachtje doorzakken steeds beter voelen.
1) Recht van je werk naar de bar zonder iets in je maag? Dodelijk!
2) Een Martini, gin tonic en Bloody Mary. Mooi lijstje, maar hou je beter bij een of twee soorten alcohol.
3) Kies voor elegante champagneglazen. Lange, smalle glazen laten ons tot 76% minder drinken dan brede glazen.
4) Installeer een watertap in je slaapkamer. Zo kan je voor je dronken in je bed valt nog enkele glazen water naar binnen gieten. Beperkt de schade.
5) Eet ‘s ochtends een boterham met spek. Koolhydraten en proteïnen zorgen voor een energieboost.
6) Haal een tros bananen in huis. De magnesium neemt de kloppende hoofdpijn van de kater weg.
7) Seks! De endorfines die vrijkomen bij seksuele opwinding maskeren de katerpijnen.
8) Koffie verergert de uitdroging. Neem liever een sportdrankje.
9) Pijnstiller nodig? Kies paracetamol omdat dit je maag het minst belast.
10) Las een aspergekuur in. Deze groente zit vol aminozuren en mineralen die de lever beschermen tegen giftige stoffen. ( Bron:© volff )

3 op 10 collega’s flirt erop los

Je collega net iets te lang in de ogen kijken, je hand een seconde langer laten liggen op die blote schouder ... Meer dan een op twee werknemers zien er geen graten in. Drie op tien geeft zelfs openlijk toe dat hij of zij lustig flirt op de werkvloer. En ja, mannen doen het meer dan vrouwen.

De resultaten van het Jobat onderzoek: (Enquête bij 9480 lezers/abonnees in feb09)
55% vindt dat flirten moet kunnen op de werkvloer
3 op 10 doet er zelf aan mee
mannen flirten meer dan vrouwen (37% t.o.v. 29%)

Als je zoveel uren per dag op het werk doorbrengt, kom je vroeg of laat wel een collega tegen waarmee het bijzonder goed klikt. En voor je het weet sla je dan aan het flirten. Vergeet echter nooit dat je nog steeds op je werk vertoeft. Er zijn echt wel enkele dingen die je beter niet doet.

Niet doen!
-Vergeet dat je op het werk bent. Voor je het weet, word je ergens in een vergaderzaal betrapt tijdens een vluchtige omhelzing of gênante pose.
-Denk dat niemand het zal merken. Geloof ons, dat doen ze wel!
-Gedraag je als koppel op de werkvloer. Je collega’s hebben er echt geen boodschap aan dat je voortdurend met z’n tweetjes gaat lunchen of het constant over ‘wij’ hebt.
-Vertel iedereen die het horen wil hoe verliefd je wel bent. Als jouw crush er anders over denkt, weet iedereen dat je gedumpt bent.
-Kusje hier, knuffel daar… Nee, dat doe je best uitsluitend in je vrije tijd!
-Geloof iedereen op zijn woord. Je baas en collega’s mogen op het eerste gezicht blij lijken met je relatie, in hun achterhoofd vinden zij je waarschijnlijk weinig professioneel. Aan jou om hun ongelijk te bewijzen.
-Verwaarloos je werk. Ben je steeds afgeleid door het object van je verliefdheid? Maak dan duidelijke afspraken en neem afstand tijdens de werkuren. Vroeg of laat kost dit anders je job… en je relatie?

Mag wel …
Wees vriendelijk tegen iedereen, niet alleen tegen je geliefde.
Observeer je collega’s om beter te begrijpen wat bij jou op de werkvloer wel en niet kan.
Doe een beroep op het interne roddelcircuit om te achterhalen of jouw crush wel degelijk vrij is of je een andere collega misschien niet voor de voeten loopt.
Hou privé en werk zoveel mogelijk gescheiden. ( Bron jobat.be )

Zakelijk flirten in 7 stappen

Zakelijk flirten kan je oefenen. Flirtexperte Dominique Merckx leert je in zeven stappen de kneepjes van het vak:

1.Zeg 'goeiedag', 'alsjeblieft' en 'dankjewel'
Dat kost niets, maar levert op termijn veel op. Je zal veel sneller iets van anderen gedaan krijgen en vlugger opklimmen.

2.Benut visitekaartjes optimaal
Luister naar waar anderen mee bezig zijn en noteer daarvan steekwoorden op hun visitekaartje, bijvoorbeeld 'blonde man met baard' of 'heeft kinderen van dezelfde leeftijd'.

3.Bedenk een 'elevator pitch'
Dat is een standaard openingszinnetje waarin je vertelt wie je bent en wat je doet, met vermelding van je sterke punten.

4.Knoop een gesprek aan
Zoek een link en knoop een gesprek aan. Voor wie weinig inspiratie heeft: je kunt op meetings altijd het ijs breken met een babbeltje over de plaats, de spreker of het onderwerp.

5.Vertel kleine verhaaltjes
Spek je gesprek met kleine anekdotes en licht wat je zegt toe met voorbeelden uit de praktijk. Zo kun je je zin voor humor, lef, creativiteit, etc. tonen.

6.Verzwijg eigen moeilijkheden niet
Een succesverhaal zonder hindernissen raakt snel afgezaagd. Bovendien bestaat de kans dat je gesprekspartner gelijkaardige moeilijkheden heeft meegemaakt. Dat schept een band.

7.Lees lichaamstaal
Iemand die dezelfde houding aanneemt als jezelf, zit op dezelfde golflengte. Hij of zij zal je niet snel iets weigeren en daar kun jij dan weer je voordeel mee doen. ( Bron Jobat.be )

dinsdag 17 november 2009

Felix de kat


Prijsverschil landen aankoop nieuwe VW golf

Effe kijken naar dit filmpje en dan blijkt dat een aankoop van een VW golf in
Belgie 18252 + BTW kost
Duitsland 18452 +
Nederland 17584 +
Griekenland 16827 +
Roemenie  15852 +
Denemarken 14252 +
Polen 12900 Euro of 5250 Euro verschil met  Belgie!!!!!
Het enige dat je dannodig hebt om die wagen in belgie te krijgen is een transitplaat voor 60 Euro en in belgie BTW betalen uiteraard. Begrijpe wie kan !!!!!
Uiteraard is dit hetzelfde voor andere merken.



maandag 16 november 2009

Wat mannen écht aantrekkelijk vinden bij een vrouw


Vergeet de borstvergrotingen, superslanke figuurtjes en alle andere uiterlijkheden waar vrouwen van wakker liggen. Een mooi snoetje en een leuke persoonlijkheid: meer hebben vrouwen niet nodig om alle mannen rond de vinger te winden.

Aanpraten
Een Australische rondvraag onder honderd mannen leert dat weinig of geen mannen de beauty-ideeën van dames delen in de schaal van aantrekkelijkheid. Volgens hen praten vrouwen zichzelf heel wat twijfels en stereoptiepen aan omtrent hun gewicht en uiterlijkheden.

Persoonlijkheid
Betekent dit dat vrouwen er best wel slonzig of onopgemaakt mogen bijlopen? Nee, wel dat vrouwen moeten stoppen met zich alleen te fixeren op hun voorkomen. Een mooi, vriendelijk gezichtje en een leuke persoonlijkheid zijn veruit meer belangrijk dan een stel perfecte borsten of een superslank figuurtje.

Uiterlijk

Mannen worden vooral aangetrokken door een mooi snoetje. 68 procent vindt een vrouw aantrekkelijker met een mooi gezicht, 8 procent valt voor de boezem, 16 procent wil kost wat kost een superslanke dame. Opvallend is wel dat geen enkele man uiterlijkheden als belangrijkste factor omschreef, 24 procent kiest voor persoonlijkheid, 76 procent vindt zowel persoonlijkheid als voorkomen even belangrijk.

Kapsel, ouftits en eerlijkheid
Minder dan de helft geeft toe dat een nieuwe haarsnit of outfit bij zijn vriendin meteen opvalt 38 procent merkt 'geleidelijk' wel verschil, 6 procent ziet het zelden of nooit. De gevreesde vraag 'lijkt mijn kont niet te dik?', krijgt trouwens zelden een eerlijk antwoord. 1 op de 2 heren zal nooit eerlijk antwoorden. Onthouden, dames.

Plus size models
Waarom photoshop uitgevonden is, mag een raadsel wezen. 54 procent van de heren ziet niet of of een foto bijgewerkt is. Meer nog, bij het tonen van een volslanker model op de cover van een magazine, wordt de dame bij het merendeel als uiterst normaal beschreven, 16 procent vindt ze zelfs 'superhot'.

Wat zoeken vrouwen in een man?
41 procent denkt dat dames een mooi gelaat aantrekkelijk vinden, 36 procent gelooft dat een heer welgebouwd moet zijn. Ook een goedgevulde haardos lijkt een extra troef. Zijn er wel aantrekkelijke lichaamsdelen?', vragen vier ondervraagden zich af. 'En waarom lopen er niet meer lesbiennes rond?'

Porno
Enigszins verbazend: 78 procent van de heren beweert regelmatig naar pornosites te surfen. Het merendeel bekijkt het als een onschuldige activiteit, slechts 26 procent vindt het vrouw-onvriendelijk.

Realisme


"Wat zijn we toch bang om ongelukkig te zijn. Geluk is de norm geworden en dat maakt ons massaal depressief. Ben je af en toe gelukkig ? Zo veel te beter. Ben je wel eens ongelukkig ? Dat is niet meer dan normaal. Ben je soms angstig ? Menselijk. Heb je een rare kronkel ? We hebben er allemaal wel één. Paniekstoornis is samen met depressie de meest voorkomende psychische klacht tegenwoordig. Maar wat wil je, als we zo veeleisend zijn voor onszelf ?"


Wilfried Van Craen in Knack nr. 3, 2007

Spreuk van de week



Mensen die veel van elkaar houden, verouderen niet.

Ze sterven misschien van ouderdom,
maar ze sterven met een jong hart.

Arthur Wing Pinero

Kwart vrouwen mag van partner niet doen wat ze wil

79 procent van de Belgische vrouwen kreeg al te maken met seksisme, maar de helft van hen doet er niets aan. Ze denken dat negeren de beste manier is om erger te voorkomen.


Wil je seksen?
Seksisme ten opzichte van vrouwen gebeurt zowel op het werk, als op straat en zelfs in relaties. Dat uit zich dan in mannen die opmerkingen maken als: "Niet slecht voor een meisje", "Hey, mokkel wil je seksen?" of "Ik heb met opzet 'een lelijke' gekozen want dan wil niemand haar afpakken". Dat blijkt uit een enquête bij bijna 1600 Flair-lezeressen.

Niet doen wat ze wil
Driekwart van de ondervraagden vindt dat reclame vol vooroordelen over vrouwen zit, 12 procent vindt dat haar partner op haar neerkijkt. Bijna een derde was ooit al het slachtoffer van verbaal of moraal geweld. Meer dan een kwart (28 procent) van de vrouwen krijgt wel eens een verbod van haar partner om te doen wat ze wil. Slechts één op de vijf reageert op seksistische opmerkingen of handelingen. (ep)