zaterdag 13 februari 2010

VALENTIJNTIPS :Verbeter je seksleven in enkele eenvoudige stappen

Altijd al een vat vol zelfvertrouwen geweest onder de lakens? Of ben je net iemand die alle hulp goed kan gebruiken als het op seks aankomt? Samen met auteur en seksuologe Yvonne Fulbright en haar boek 'Sex with Your Ex & 69 Other Things You Should Never Do Again…Plus A Few That You Should' overlopen we enkele van de grootste valkuilen op het vlak van vrijen. Met Valentijn in het verschiet kan je niet voorbereid genoeg zijn…

1) Actie - reactie
Je hebt een avond lang je best gedaan, er hangt iets in de lucht, jullie tonen duidelijk interesse in elkaar. Alleen blijkt je partner in bed even beweeglijk als een potplant. Reageer op initiatief, toon interesse, doe iets! Niets zo ergerlijk als een partner die er gewoon bijligt alsof het hem/haar niets kan schelen.

2) Niet achterom kijken
Geniet van je huidige relatie en kijk niet achterom. Een partner die constant mijmert over de leuke tijd die hij of zijn jaren geleden beleefde met een ex-lief is niet bepaald bevorderend voor de goede vrede. Focus je energie op vandaag en morgen, niet op het verleden.

3) Wissel af
Auch, routine moét je vermijden. Wissel af en probeer enkele nieuwe standjes. Als de inspiratie even op is, bestaan er voldoende naslagwerken om inspiratie op te doen. Een vrijpartij is iets om naar uit te kijken en mag geen verplicht nummertje zijn.

4) Je bent écht prachtig
Je bent van nature al mooi genoeg, het heeft totaal geen zin om onzeker te zijn over je uiterlijk. De looks van een supermodel zijn vaak zo onwerkelijk, dat het haast onmogelijk is om dat ideaalbeeld zelf te bereiken. Vrijen met het licht aan is meestal net iets leuker dan in totale duisternis, en je toont aan je partner dat je voldoende zelfvertrouwen hebt.

5) Vermijd een slechte indruk
Wanneer je van jezelf weet dat je veel zweet, snel last hebt van winderigheid of een slechte adem, vermijd dan zoveel mogelijk producten die dat in de hand werken. Misschien merk jij er niet zo veel van, maar je partner des te meer.

6) Niet douchen
Jezelf na een vrijpartij eventjes wassen, geen probleem. Douchen voordat je gaat vrijen is volgens Fulbright een groter probleem. Door bijvoorbeeld de vagina te reinigen, verstoor je raar genoeg de natuurlijke reinigende stoffen in je lichaam die verschillende overdraagbare ziektes tegengaan. Er zijn genoeg leuke activiteiten die als voorspel kunnen dienen in plaats van een snelle douche.

7) Blijf nuchter
Een glaasje wijn, tot daar aan toe, maar sloten alcohol helpen zelden. Zowel bij mannen als vrouwen heeft te veel alcohol een nefaste invloed op de prestaties in bed. Probeer het op fruitsap, frisdrank of water te houden, zodat je nadien niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

8) Ken je grenzen
Pochen met ingewikkelde standjes en aan iedereen vertellen hoe lang je het kunt volhouden klinkt leuk, maar overdrijf niet. Iedereen kent zijn eigen lichaam voldoende om te weten wanneer trop te veel is. Beperk je tot seksuele standjes die aangenaam aanvoelen, in plaats van jezelf in een onmogelijke knoop te wringen tijdens een spelletje sekstwister.

9) Geniet!
De belangrijkste regel volgens Fulbright is die waarin het eigen genot centraal staat. Laat de maatschappij je niets dicteren, je weet zelf wat het beste aanvoelt. Je lichaam is meer dan een G-spot alleen. Wanneer het bijvoorbeeld op die manier niet steeds lukt, zijn er vast en zeker andere lichaamsdelen die je helemaal wild maken. Besteed tijdens een vrijpartij aandacht aan je ganse lichaam, in plaats van je te beperken tot de klassiekers borsten, billen en geslachtsorganen. © MarcoNobre

4 problemen waar mannen over piekeren in bed

Ook mannen overkomt het wel eens dat hun gedachten afdwalen tijdens het spel tussen de lakens. En dan denken ze heus niet (alleen) aan die hete celeb of de dellerige buurvrouw. Soms stellen ze zich ook vragen over zichzelf, hun prestatie en beginnen ze te twijfelen aan zichzelf. Vier zaken vangen hun aandacht in het bijzonder: handen, buik, orgasme en hun penis.

1) Het handenprobleem
Mannen maken zich zorgen over wat ze moeten doen met hun handen. Ze willen niet klunzig overkomen, wat er meestal toe leidt dat dat wel het geval is. Om die onzekerheid weg te steken, laten mannen hun handen veel bewegen, zonder daarbij na te denken of het hard of zacht moet, snel of traag, ritmisch of niet.

2) Het buikprobleem
Ook mannen maken zich zorgen over de omvang van hun buik, of hun gewicht in het algemeen. "Zal ik haar niet pletten?", "Gaat ze nog kunnen ademen" of "Hopelijk breekt ze niets", zijn echte afknappers voor een man. Dat komt dan bovenop de onzekerheid om naakt te zijn, zeker als de man in kwestie zich al zorgen maakt over zijn gewicht.

3) Het orgasmeprobleem
Dit is een tweeledig en dus complex probleem. Enerzijds maken mannen zich zorgen of zij zelf niet te snel gaan klaarkomen. Anderzijds maken ze zich zorgen over het orgasme van hun partner. "Zal ze wel klaarkomen?", "Wat als ze niet klaarkomt?"

Seks is voor veel mannen iets dat enkel de moeite is als je ook het doel (klaarkomen) bereikt. Deelnemen is voor hen dus niet belangrijker dan winnen. Hoewel vrouwen ook kunnen genieten van seks zonder orgasme, vinden de meeste een orgasme ook wel fijn. Leer je man dan dat veel vrouwen niet kunnen klaarkomen door enkel penetratie, maar dat ze hun vingers en tong moeten gebruiken.

4) Het penisprobleem
Zoals vrouwen zich zorgen maken over hun achterwerk, zo maken mannen zich zorgen over hun penis. Lengte, dikte, kleur, kromming, beharing, of het wel de juiste plekjes bereikt, en wat jij er van vindt: genoeg zorgen voor een mannenbrein. De waarheid, dat een perfecte penis iets ander betekent voor verschillende vrouwen, dringt gewoon niet echt door.

Doen
Wat kan je doen als je merkt dat je man afgeleid wordt en zich zorgen maakt? Er eerlijk over praten, hem steunen en een luisterend oor bieden. In geen geval moet je liegen 'dat hij goed bezig is' en 'dat zijn buik helemaal niet in de weg zit', want daar schiet je niets mee op.

Durf problemen aankaarten, en zoek samen naar een oplossing. Daar word je als koppel sterker van, en ook het spel tussen de lakens kan er alleen maar beter van worden. (edp)

Goede spreuk die tot nadenken aanzet.

Tussen het volhouden door, mag je best uitrusten.

vrijdag 12 februari 2010

Kijk uit voor misleidende Valentijnsberichten

De Nederlandse Consumentenautoriteit waarschuwt voor misleidende Valentijnsberichten die gebruikers aanzetten om dure abonnementen af te sluiten.


In de aanloop naar Valentijnsdag worden veel liefdesberichten via sms of e-mail in het rond gestuurd, vooral door jongeren.

Sms-providers spelen hier handig op in door gebruikers via sociale netwerksites te contacteren. Ze sturen commerciële boodschappen die overkomen als persoonlijke berichten en brengen de consument zo in verleiding om abonnementen te kopen.

Vaak moet de ontvanger dan persoonlijke gegevens invullen om het geheime bericht te kunnen lezen. Daarmee bestaat de kans dat je ongewild een duur sms-abonnement hebt afgesloten, zegt de Consumentenautoriteit in Nederland

donderdag 11 februari 2010

Wat mannen nooit mogen doen

Het leven is niet eerlijk, dat weet iedereen. Zeker niet als het aankomt op verschillen tussen geslachten. Mannen hebben geen maandelijkse bloedingen, hebben enkel de 'lusten' en niet de 'lasten' van een zwangerschap, en kunnen zonder problemen een dag (of een week) na de bevalling fluitend aan het werk. Ze zijn sterker, sneller, groter en ondervinden minder last van hormonenschommeligen.


Maar tegelijk kunnen (westerse) vrouwen (ondertussen) wel veel dingen die mannen ook mogen. Een broek dragen bijvoorbeeld, gaan stemmen, gaan werken, iemand ten huwelijk vragen en zich lazarus zuipen.

Omgekeerd echter bestaan er nog altijd veel activiteiten die mannen absoluut niet mogen doen, en die vrouwen zich probleemloos eigen hebben gemaakt, zoals:

- De wenkbrauwen epileren
- De beste vriendin van hun moeder zijn
- Juwelen dragen
- Een rok of jurk dragen
- Schoonheidsspecialist worden
- Hoge hakken dragen
- Zich schminken
- Sokken met bloemetjes kopen
- Een roze auto bezitten
- Hangend boven de wc-pot plassen
- Een push-up dragen om bepaalde lichaamsdelen beter te doen uitkomen
- De nagels lakken, de lippen stiften
- Geen boete krijgen omdat je in tranen bent uitgebarsten
- De helft van het dessert van hun vriendin stelen zonder gulzig over te komen
- Grote oorringen dragen
- Een kriek bestellen
- Een tupperware avond organiseren
- Een string dragen

... en zo kunnen we nog wel even doorgaan! Wie nog ideeën heeft, kan het ons altijd laten weten via een reactie. (edp)

woensdag 10 februari 2010

Scheidsrechter wil rood trekken, maar haalt slipje boven

Een Braziliaanse scheidsrechter die tijdens een partij een rode kaart wilde trekken, viste tot eenieders verbazing een damesonderbroek uit zijn achterzak.

Carlos Jose Figueira Ferro zat verveeld met de situatie en legde de match even stil.

Extra pijnlijk: de vrouw van de scheids was getuige van de gebeurtenissen en zou de echtscheiding hebben aangevraagd; het slipje was immers niet van haar.

dinsdag 9 februari 2010

1 op de 2 vrouwen heeft seks in het openbaar

Jonge vrouwen zijn ongeremder en seksueler dan ooit en ze roddelen, experimenteren en fantaseren erop los. Zo heeft meer dan 1 op de 2 lezeressen seks gehad in het openbaar (park...) en heeft 1 op de 2 al eens iets gestolen. Een en ander blijkt uit een enquête van het weekblad Flair bij 2.880 lezeressen.

"We stelden open vragen en kregen een aantal verrassende antwoorden. Zo zaten er ook een aantal extreme fantasieën tussen", legt Flair-journaliste Sarah D'Haese uit. "Seks hebben met 100 zwaar geschapen mannen bijvoorbeeld, een seksvakantie op een boot of prostituee zijn voor één dag."

"Eén vrouw schreef dat ze de deur had laten openstaan voor een vreemde man, zich vervolgens geblinddoekt had klaargelegd en vervolgens hard genomen werd. Een andere lezeres gaf toe seks gehad te hebben met een ander terwijl haar partner zich in dezelfde kamer bevond."

Moeder doodverklaard
Ook op andere vlakken blijken de Flair-lezeressen nogal stout te zijn. "Het stelen van een auto, het aanmaken van een vals profiel om de ex te controleren, tot zelfs het doodverklaren van de nog levende moeder behoorden tot de antwoorden", aldus D'Haese.

zondag 7 februari 2010

Geslaagd filmke over veiligheidsgordel dragen.

http://www.embracethis.co.uk/

Gordel dragen en het leven omarmen.
Prachtig in beeld gebracht.

'Hole-in-chin piercing' in opmars. Gekke wereld leven we in !!!

Ringetjes en tatoeages raken stilaan out. De nieuwe hype is de 'hole-in-chin piercing'.


Dat is een groot gat in de kin waarin een lens wordt geplaatst. Op die manier zijn enkele tanden plots goed zichtbaar.
Voor de fans misschien een tip…Na het eten van spinazie poets je best je tanden.
Waar gaat dat naartoe? Mooi is het alleszins NIET.