zaterdag 7 november 2009

Ben weer terug, we vliegen erin..........


GSM gebruik tijdens het rijden kan zware gevolgen hebben.

Dit is een filmpje van Peter Watkins- Hughes, maar de realiteit is kortbij......

http://www.gwent.police.uk/leadnews.php?a=2172

Wijn degusteren bij Ann Claessens op 15 november van 11 tot 19h



Het bos.............. de moeite waard.

Deze natuursite is absoluut de moeite waard. Bekijk deze site rustig wanneer je tijd vrij hebt. Het is een site over het bos. Wandel er in rond. Al mijn respect en bewondering voor de makers van deze prachtige natuursite. Klik hieronder op het url-adres.
http://w3.upm-kymmene.com/upm/forestlife/index.html

Elk sterretje op de site geeft iets aan - klik erop...en veel kijkgenot !

Lezen bij het ontbijt in Clara Fey

Het Orthopedagogisch Centrum Clara Fey is een zorg- en hulpverleningscentrum ten dienste van personen met verstandelijke beperkingen en eventueel bijkomende gedrags- en emotionele problemen. Het centrum ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen in verschillende zorgstelsels, verspreid over verschillende locaties. Clara Fey speelt een actieve rol in het maatschappelijk leven in de regio Voor- en Noorderkempen en wil dit graag onderstrepen met een gloednieuw initiatief: Lezen bij het ontbijt.

Lezen bij het ontbijt is een reeks van ontbijtgesprekken waarbij telkens een auteur van een recent verschenen boek wordt gevraagd voor een uiteenzetting over zijn of haar werk. De genodigden van Lezen bij het ontbijt zijn ondernemers en vrije beroepen uit de voornoemde regio. Zij ontmoeten elkaar ’s ochtends, voor het begin van de werkdag. Tijdens een uitgebreid ontbijt luisteren ze naar het verhaal van de gastauteur. Achteraf is er tijd voor vraagstelling en een informele babbel. De ontbijtgesprekken starten om 8 uur en eindigen stipt om 10 uur.

De eerste editie van Lezen bij het ontbijt vindt plaats op dinsdag 17 november 2009 om 8 uur in het Orthopedagogisch Centrum Clara Fey, Bethaniënlei 5, 2960 Brecht.


Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven bij Magda Hoofmans, op 03-636 01 13 of via Magda.hoofmans@fracarita.org.

Oproep deelname KULeuven

Dit is een oproep om deel te nemen aan een korte, aangename studie over woordassociaties. Deelname aan het onderzoek gebeurt volledig automatisch via het internet en duurt niet langer dan enkele minuten.

Om deel te nemen volstaat het om op de volgende link te klikken: http://www.kuleuven.be/lsa

Geïnteresseerden vinden daar ook verdere informatie over de studie.
Alvast heel erg bedankt.