woensdag 21 oktober 2009

Ben in verlof..............



Ben in verlof tot 6 november

28 kussen en 3 keer seks per week: succesformule voor geslaagd huwelijk

Vier kussen per dag en drie keer seks per week, dat lijkt de lang verborgen succesformule voor een geslaagd huwelijk te zijn. Dat blijkt althans uit een Brits onderzoek bij 3000 getrouwde stellen.


Gezamenlijke vrienden zijn de beste manier om je partner te leren kennen. Ook twee hobby's delen en elke dag minstens 1 keer 'ik hou van je' zeggen houden de romantiek in een relatie.

Ook bleken mannen best twee jaar en drie maanden ouder te zijn dan hun partner. Een koppel dat bovendien na drie en een half jaar in het huwelijksbootje stapt en twee jaar later het eerste kind op de wereld zet heeft nog meer voorspoed in de relatie.

Tenslotte helpt het ook als je vier keer per dag je partner kust en 3 keer per week seks hebt. Bron: Miekemous

Einde zomeruur aanstaande zondag

Zondag is het weer verandering van zomeruur naar winteruur. Dus niet vergeten je uurwerk(en) een uur achteruit te zetten, want 3 uur wordt 2 uur en dit in de nacht van zaterdag op zondag.
Wij krijgen dus 1 uur slaap meer.

Voor wie het moeilijk kan onthouden wanneer we nu juist de klok voor of achteruit moeten draaien, hier een heel handig ezelsbruggetje :
In het VOORjaar wordt de klok VOORuit gezet.
Dus in het najaar keren we terug.

4 complimenten die mannen beledigend vinden

Vrouwen mogen misschien vaak denken dat zij mannen doorhebben, ze kunnen de bal ook behoorlijk misslaan. Ze proberen iets lief te zeggen, maar mannen vinden het beledigend en een aanslag op hun mannelijkheid. Zoals:


1) "Je bent niet zoals mijn ex"
Dat kan voor vrouwen het grootste compliment ter wereld lijken, mannen vertalen dit als "Ik was eigenlijk geïnteresseerd in iemand anders, maar nu ben jij er." Het geeft ons het gevoel 'second best' te zijn, de zilveren medaille te winnen en niet de gouden. Hoe specifieker het 'compliment', hoe erger voor de man. Vermijd vooral seksuele vergelijkingen, en penisvergelijkingen. Daar zijn ze gevoelig voor.

2) "Je bent zo gevoelig"
Mannen willen niet overkomen als gevoelig, zeker niet als ze het zijn. Ze willen stoer en stout zijn, ruw, en een beetje gevaarlijk. Zoals Patrick Swayze in 'Road House' in plaats van Patrick Swayze in 'Ghost'. Probeer dit compliment te verstoppen, zoals: 'Je bent zo gevoelig onder dat stoere uiterlijk en die sterke armen.'

3) "Je bent heel slank"
Mannen willen niet slank of dun zijn, mannen willen groot en gespierd zijn! Niet dik, maar ook niet dun. Wil je hun lichaam complimenteren, zeg dan dat ze er 'fit' uitzien. Op die manier kunnen ze in de spiegel kijken en fier zijn op zichzelf.

4) "Seks is ook leuk als ik geen orgasme heb"
Het mag dan waar zijn voor vrouwen, geen man ter wereld doe het gelooft. Geef je dit 'compliment', dan hebben ze het gevoel dat je hen paait en tegen hen liegt. Want wat willen zij boven alles? In staat zijn een vrouw te bevredigen in bed. Door dit te zeggen, weten ze dat ze het eigenlijk niet kunnen, want anders zou je het niet zeggen, toch? Heb je wel leuke seks gehad, maar geen orgasme, begin er dan niet over. Tenzij het echt een probleem is voor jou, in welk geval het compliment écht een leugen is. (edp)

Ouderen pesten elkaar in bejaardentehuis

Eén op de vijf bewoners van een verzorgingstehuis wordt wel eens gepest door een medebewoner. De klachten variëren van iemand negeren en roddelen tot systematische persoonlijke uitsluiting bij activiteiten of gezamenlijke maaltijden. Dat heeft een Nederlandse onderzoekster bevestigd in het dagblad Trouw.

Gedragswetenschapper Hester Trompetter interviewde voor haar scriptieonderzoek 121 bewoners van zes tehuizen in Gelderland en Noord-Brabant. Ook ondervroeg zij personeel van de tehuizen. De gemiddelde leeftijd van de ondervraagde bejaarden is 86 jaar. Driekwart van hen is vrouw. "Nieuwkomers in een verzorgingstehuis merken doorgaans snel dat ze een nieuwe sociale wereld betreden met eigen omgangsvormen en regels", stelt de gedragswetenschapper. "Veel ouderen bakenen hun territorium af, bijvoorbeeld in de eetzaal. Sommige ouderen krijgen in hun gezicht te horen dat ze ongewenst zijn. Wie niet in de groep past, kan in een isolement raken." Volgens Trompetter is pestgedrag van senioren een nog geheel onontgonnen terrein voor de wetenschap. Zij vermoedt dat het probleem nog groter is dan haar eerste onderzoek aantoont en gaat bij de universiteit aandringen op vervolgstudie. (BEH) bron: Belga

dinsdag 20 oktober 2009

Pingpongkat......echt grappig


klik op de link hierboven.

Horeca wil werklozen laten afwassen

Yvan Roque, voorzitter van de horecafederatie in Brussel, eist dat werklozen en OCMW-steuntrekkers verplicht worden om in cafés en restaurants te gaan werken. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en de kranten van Sud Presse dinsdag.

"Zes op de tien horeca-uitbaters in Brussel vinden geen personeel meer. Werklozen blijven liever thuis, genietend van hun uitkering", klaagt Roque. De Brusselse restaurants zijn vooral op zoek naar zaalpersoneel en bordenwassers. Jan De Haes, voorzitter van Horeca Vlaanderen, begrijpt de bekommernissen van Roque, maar zegt dat het personeelsprobleem beperkt is tot Brussel. "Elders vinden we wel voldoende personeel voor het gewone werk in restaurants en cafés. We geven opleidingen via de VDAB en zorgen voor aanvaardbare arbeidsomstandigheden en een loon dat beter is dan een werkloosheidsuitkering of OCMW-steun." (MPE)

Kortom, ne vent me ballen aan zijn lijf..... maar daar zal het dan ook bij blijven beste Yvan, ge leeft in Belgie makker....

Negentien graden ideaal voor nachtrust

Bij een gemiddelde temperatuur van 19 graden slaap je het best. Dat ontdekten onderzoekers van het slaaplaboratorium van de VUB. De onderzoekers deden nog een verrassende vaststelling. "Dat je best in slaap raakt in een iets koelere kamer, verbaast ons niet. Maar we stonden er wél van te kijken dat de kwaliteit van de diepe slaap verbetert als de kamer een uur na het indommelen een graadje warmer wordt", zegt professor Elke De Valck aan Het Laatste Nieuws.


"Door metingen bij onze proefpersonen konden we vaststellen dat de kwaliteit van diepe slaap verbetert, als de kamer weer warmer wordt. We stonden er zelf van te kijken, maar dit inzicht is inmiddels bevestigd door Nederlands onderzoek met thermische pakken."

Meer verslaafde vrouwen omdat ze ontspannen met glas wijn

Vrouwen die regelmatig een glas wijn drinken om te ontspannen na een drukke werkdag en hun hectische gezinsleven riskeren volgens een Britse expert een leveraandoening en een alcoholverslaving.

Meer zelfvertrouwen en stress
Een recent onderzoek toont aan dat de helft van de moeders drie tot vier avonden per week thuis alcohol drinkt. Professor Ian Gilmore, een belangrijke Britse expert, zegt dat het nu meer sociaal aanvaard en goedkoper is voor vrouwen om alcohol te drinken dan een generatie eerder. "Vrouwen hebben het moeilijk om hun carrière te combineren met een gezin, daardoor stijgt de consumptie van alcohol bij hen. Ze gebruiken het om hun hun vermoeidheid, stress en isolatiegevoel te lijf te gaan. Jonge vrouwen verhogen er ook hun zelfvertrouwen mee en ze willen zo meer opvallen op de werkvloer. Er bestaat een link tussen alcoholconsumptie, de emancipatie van vrouwen en hun groeiende belang op de werkvloer. Ze voelen meer druk om te concurreren met mannen, zeker die in een mannenindustrie werken zoals die financiële wereld."

Tijdbom
Vrouwen lopen zo wel meer risico op het ontwikkelen van een leverziekte of alcoholverslaving omdat ze de negatieve gevolgen van regelmatig drinken niet beseffen, aldus Professor Gilmore. "Alcohol werkt als een verdovings- en ontspanningsmiddel. Als je het gebruikt op regelmatige basis, word je een gezondheidstijdbom. Deze vrouwen riskeren een leverziekte of kunnen verslaafd raken aan alcohol." Volgens professor Gilmore lopen vrouwen meer kans op gezondheidsproblemen door alcohol door hun genetische opbouw en fysiek. "Na slechts vijf tot tien jaar van overmatig drinken heb je meer kans op een leverziekte."

Gratis zweten tijdens eerste Nationale Dag van de Sauna

Een veertigtal sauna's en wellnesscentra verspreid over heel Vlaanderen zet dinsdag de deuren open. Op die manier wil de erkende beroepsorganisatie Sauna Vereniging België (SVB) haar werking en leden in de kijker zetten.

Voorschriften
Voor sauna's en wellnesscentra is wettelijk gezien geen registratie nodig. De Sauna Vereniging wil de markt beschermen door regels rond veiligheid en hygiëne vast te leggen. Wie lid wil worden van de SVB, moet aan die voorschriften voldoen en wordt hierop ook gecontroleerd.

Achter de schermen
De Nationale Dag van de Sauna wordt voor het eerst georganiseerd en gunt het grote publiek een kijkje achter de schermen van deelnemende leden.

Nieuwe verkeersremmer...... een grote stikker.....en het werkt


"Vrouwen moeten leren praten zodat mannen luisteren"

Veel vrouwen maakten al mee dat een mannelijke collega de eer opstreek voor haar idee of ze ervan beschuldigd werd té emotioneel te zijn. De auteurs van het boek 'Zo leer je te praten zodat mannen luisteren' willen helpen vrouwen gelijk te stellen op de werkvloer.

Andere cultuur
Mannen en vrouwen communiceren anders, aldus de auteurs Claire Damken Brown en Audrey Nelson. Daarom stellen ze voor dat carrièrevrouwen veranderen van manier waarop ze met mannelijke collega's praten. "Dit boek moet je zien als een reisgids, die helpt een andere cultuur te leren kennen en hoe hiermee te communiceren", aldus de twee experts.

Geloofwaardigheid
Het duo heeft heel wat ervaring: Brown werkte jarenlang in tal van grote multinationals, Nelson is een communicatieconsulent. "De verschillen qua communicatiestijl bij mannen en vrouwen zorgen voor een geloofwaardigheidskloof. Vrouwen hebben hierdoor minder autoriteit en macht dan mannen. De laatste dertig jaar vragen vrouwen van op alle niveaus en beroepen me: Hoe zorg ik ervoor dat mannen me ernstig nemen? Dit boek moet een brug vormen over deze kloof van geloofwaardigheid."

Verschillen tussen mannen en vrouwen
Driekwart van de ontslagen door de crisis in Amerika was voor mannen. Maar meer vrouwen op de werkvloer bracht weinig verandering bij dit probleem. Vrouwen zijn niet assertiever geworden, ze blijven mannen volgen. "Verschillen tussen mannen en vrouwen komen op elk gebied voor. Zij verontschuldigen zich meer, ze spelen de rol van carrièremoeder, waar iedereen op kan vertrouwen en hebben meer onderdanige meningen. Mannen vertellen meer moppen, vrouwen lachen ermee. Mannen willen oplossingen voor problemen terwijl vrouwen de problemen eerst willen leren begrijpen. Mannen spelen vaker advocaat van de duivel terwijl vrouwen willen dat iedereen akkoord gaat", aldus Brown.

Bewuster worden
"Er zijn ook verschillen tussen de geslachten wat mails betreft. Mannen schrijven korte maar krachtige mails, vrouwen delen meer persoonlijke informatie, uiten hun appreciatie en schrijven langere berichten. De auteurs geven vrouwen tips om te reageren wanneer ze onderbroken worden, ze geven zelfs voorbeelden van zinnen en lichaamstaal. Met dit boek willen we zorgen dat vrouwen bewuster van zichzelf worden. Dat ze iets doen aan de onderdrukking op de werkvloer", besluiten de auteurs. (ep)

Lengte penis wél belangrijk en voorspel zwaar overschat volgens nieuwe studie

Het is een mantra die seksuologen al decennia volhouden: de lengte van 'mans penis is niet van belang bij het bevredigen van een vrouw en voorspel is essentieel bij het vrijen. Maar een wetenschappelijke studie die wordt gepubliceerd in The Journal of Sexual Medicine maakt nu brandhout van die stellingen.

Hoe langer hij volhoudt hoe beter?
De studie, geleid door professor Stuart Brody van de University of the West of Scotland, werd uitgevoerd bij duizend vrouwen. Een eerste opvallende conclusie: voorspel wordt zwaar overschat. En dat geldt ook voor marathonseks en het idee van "hoe langer de man het uithoudt hoe beter".

14,5 centimeter
Volgens de studie doet de lengte van de penis er wel degelijk toe. Er wordt zelfs een cijfer opgeplakt: bij erecties die langer dan 14,5 centimeter zijn beleven vrouwen veel vaker een orgasme. Bij dat laatste zijn de wetenschappers eerlijk genoeg om te zeggen dat ze niet weten of dat een puur fysieke kwestie is. De oberekenbare factor is hier het psychologische: het idee van aan de slag te gaan met een grote penis zou vrouwen mentaal opgewondener kunnen maken, wat als gevolg makkelijker tot een orgasme zou leiden. (mvl)

Hoe groot is onze ecologische voetafdruk?

We weten allemaal dat we de natuur geweld aandoen, maar wie is of zijn de grootste vervuiler(s) op aarde? Giet een warme drank in de CO2 tas en hij toont precies welke landen tegenwoordig de grootste uitstoot hebben. Uiteraard gaan Afrika en Zuid-Amerika relatief gezien vrijuit, andere boosdoeners zoals de Verenigde Staten of China komen er slechter van af. Deze tas lost het broeikaseffect niet op, het is wel een blijvende herinnering dat we spaarzaam moeten omspringen met wat de natuur ons geeft.

Online te koop bij bb-shopping.com voor net geen 8 pond (omgerekend zo'n 8,7 euro), tenminste als de voorraad niet uitgeput is.( bron: MF )

11 erogene zones die mannen vaak vergeten

Mannen snellen bij het voorspel vaak naar de borsten, de kont en de vagina. Omdat er veel zenuwuiteinden zitten in deze gebieden, zijn dat heel gevoelige plekjes. Maar het vrouwenlichaam heeft nog tal van andere erogene zones, als je haar hier streelt, komt ze al snel in de juiste stemming.

Haar
Een hoofdmassage of het strelen van de haren kan ontzettend ontspannend werken. Verwen haar door zachtjes met je handen door haar lokken te gaan. Of masseer haar in cirkelvormige bewegingen langs de haarlijn van de slapen tot de nek.

Nek
De nek was in Japan vroeger het meest aantrekkelijke lichaamsdeel van vrouwen. Dit plekje wordt ook vaak vergeten, maar onderschat de kracht niet van enkele zachte strelingen en kussen van haar haarlijn tot haar schouders.

Het sleutelbeen
Een mooi sleutelbeen kan heel sexy zijn bij een vrouw. Toon je appreciatie voor haar schoonheid met enkele aanrakingen en kussen. Ontkoop haar blouse net genoeg om dit lichaamsdeel te ontbloten en ga niet verder, zodat je je volledig op dit gebeid kunt concentreren.

Onderkant van de rug
Plaats je hand in het openbaar op haar onderrug. Dit gebaar bewijst dat je haar wilt beschermen, zonder dat je te opdringerig bent. Als je alleen bent, kun je haar langs haar ruggengraat kussen en eindigen bij haar onderrug.

Achterkant knieën
Dit is een vergeten gebied voor veel mannen, maar het is wel heel gevoelig. Je kunt dit heel zachtjes strelen als ze een rok draagt, het ideale voorspel als jullie in gezelschap zijn.

Handpalmen
Dit plekje kun je heel subtiel strelen zonder dat anderen zich daar ongemakkelijk bij voelen, het zal haar kippenvel bezorgen en tonen dat je gevoelig bent. Eens je thuiskomt, zal ze meteen in de juiste stemming zijn.

Oorlel
Strelen, kussen en zelfs zachtjes bijten in het oorlelletje kan haar in extase brengen. Je kan ook voorzichtig zuigen aan de buitenkant van de rest van haar oor. Maar je tong er in duwen is 'not done'.

Voeten
Met een voetmassage help je haar te ontspannen, gebruik een speciale olie of lotion. Ook haar tenen en enkels verdienen aandacht. Sommige vrouwen houden ervan dat er aan haar tenen wordt gezogen, anderen vinden dit walgelijk, vraag dus eerst of je dat mag.

Binnendijen
Raak haar binnendijen aan met zowel je handen als je mond zonder haar vagina aandacht te geven, dat laat haar smachten naar meer.

Bekken
Net als bij de binnendijen kun je haar hier kussen en likken, maar laat je niet verleiden om naar haar geslachtsorgaan te gaan, dat is voor later. Maak het voorspel langer door je plots te concentreren op een ander lichaamsdeel.

Elke vrouw is niet hetzelfde, dus het kan zijn dat jouw partner niet graag heeft dat je op haar oorlel zuigt. De praktijk zal je leren welke aanrakingen effect hebben en welke plekjes je moet vermijden. (ep)

Kuistip ( slot )

28 Anti-allergisch spelen
Stop pluchen knuffels een nachtje in een zak in de diepvriezer en... weg is de huisstofmijt!

29 Slapen zonder niesbuien
Vriest het ’s winters buiten en schijnt de zon? Maak dan het raam open en plaats je matras – zonder lakens erop – ervoor. Doe net hetzelfde met je donsdeken. Huisstofmijt heeft een hekel aan zonlicht en koude en verdwijnt op die manier als sneeuw voor de zon.

30 Maak jezelf niet gek
Maak jezelf niet gek door de gedachte dat je woning altijd perfect opgeruimd en schoon moet zijn. Als je doet wat je kan, beetje bij beetje en stap voor stap, mag je echt tevreden zijn over jezelf!

Vrouwen verklappen geheim na 47 uur en 15 minuten

Het cliché dat vrouwen geen geheim kunnen bewaren schijnt te kloppen. De gemiddelde vrouw kan een geheim niet langer dan 47 uur en 15 minuten voor zich houden.

De reden? 'Een overweldigend verlangen' om een roddel te delen op het moment dat ze het horen (30 procent) of omdat ze ermee in hun maag zitten (50 procent), zo vonden onderzoekers na een studie bij 3.000 vrouwen tussen 18 en 65 jaar. Eén geluk: 27 procent van de vrouwen is het geheim na een dag alweer vergeten.

Drie per week
De gemiddelde vrouw hoort drie roddels mee per week en geeft deze door aan minstens een persoon. Twee derde voelt zich schuldig na het verklappen maar 83 procent vindt zichzelf wel nog altijd 100 procent betrouwbaar. Persoonlijke problemen, de werkelijke kost van een aankoop of liefdesaffaires zijn de populairste roddels.

Man en mama
Vier op de tien gaf ook grif toe dat ze een geheim niet kunnen bewaren, hoe persoonlijk of vertrouwelijke de informatie ook was. Bij meer dan de helft helpt alcohol een handje om het nieuwtje toch te verklappen. Vrouwen vertellen de nieuwtjes het liefst aan hun mannen of vriendjes, beste vriendinnen en moeder.

Aanvaardbaar
Veertig procent van de vrouwen vindt het aanvaardbaar dat ze het geheim van een vriend doorvertellen aan iemand die hen niet kent. Meer dan 40 procent noemt hun man hun ultieme vertrouweling.

Verrast door snelheid
"Het is officieel: vrouwen kunnen geen geheim bewaren. Na 48 uur moéten ze het vertellen", aldus Michael Cox, directeur van Wines of Chile, de opdrachtgever van de studie.

"We wilden graag weten hoeveel geheimen mensen doorvertellen. Maar we waren erg verrast hoe snel ze worden doorverteld aan vertrouwelingen. Iedereen die iemand ooit eens een geheim heeft verteld zou zich echt zorgen moeten maken. Wie weet waar dat 'geheim' al zit?" (edp)

zondag 18 oktober 2009

Het papieren rijbewijs heeft zijn tijd gehad.


Prototype vanaf 2010 ( bedankt Philip )

Kuistip 24,25,26,en 27 ( van 30 )

24 Poets je schoenen
Schoenen poetsen vraagt helemaal niet veel werk en het hele plaatje – man met pak en opgeblonken schoeisel – klopt dan pas echt. Bovendien geef je je schoenen een langere levensduur mee.

25 Geef kinderen verantwoordelijkheid
Kinderen houden ervan een bepaalde verantwoordelijkheid te krijgen. Laat hen bijvoorbeeld wekelijks alle planten in huis water geven en je ziet ze bijna letterlijk groeien van trots.

26 Weg zweetgeur
Leg enkele zakjes vanillesuiker in de (sport)schoenen van de kinderen om de zweetgeur weg te nemen.

27 Proper speelgoed
Speelgoed zelf wordt uiteraard ook vuil. De kinderen gooien het overal neer en nemen het vast met hun – vaak ongewassen – handen. Vooral pluchen knuffels zijn echte bacteriënhaarden. Het is dan ook verstandig om het speelgoed regelmatig te wassen. Neem hiervoor een kussensloop waarin je alle speelgoed, zoals blokken, plastic soldaatjes en ook knuffels, verzamelt. Knoop de kussensloop dicht en stop hem in de wasmachine op een wasprogramma van 30°. Droog het speelgoed met een doek af en laat de knuffels aan de lucht drogen.