zaterdag 10 juli 2010

Vijfde van werknemers gaat regelmatig met kater werken


Meer dan een half miljoen Britse werknemers ging al met een kater naar het werk, dat blijkt uit een recente enquête. Dit maakt echter dat ze meer met stress kampen en meer fouten maken.

Meer fouten: Een vijfde van de 1000 ondervraagde werknemers gaf toe om na een avondje stevig drinken te gaan werken, één op de tien gaf toe zelfs vroeger naar huis te gaan omdat ze te ziek waren om te werken. 17 procent zegt dat ze al fouten maakten door hun kater. Hoewel 89 procent het onaanvaardbaar vindt om te gaan werken met een kater, zegt 60 procent van hen hierover al een mopje te hebben gemaakt met hun collega of baas. De gemiddelde persoon gaat drie keer per maand naar het werk wanneer hij of zij de avond ervoor stevig doorzakte. Een vijfde geeft echter toe het werkritme niet aan te kunnen.

WK: Experts zijn bezorgd dat alcoholproblemen op het werk erger zullen worden wanneer het WK voetbal bijna begint, velen drinken als ze naar een wedstrijd kijken. Onderzoeker Chris Sorek: "Velen gaan werken na een alcoholrijk avondje, dit beïnvloedt echter je productiviteit en resultaten." Professor Katrina Herren: "Werknemers moeten beseffen dat wanneer een collega regelmatig met een kater opdaagt, dit een teken kan zijn van een alcoholprobleem of een mentale ziekte." (belga/ep)

donderdag 8 juli 2010

Ge moet maar wat geluk hebben in het leven.

Amerikaanse wint voor vierde keer miljoenen met loterij

Vrouwe Fortuna moet zowat de beste vriendin van de 63-jarige Joan Ginther zijn. De Texaanse won afgelopen week voor de vierde keer een prachtsom met de loterij.

Deze keer mocht ze bij de hoofdzetel gaan aankloppen met de vraag om haar 10 miljoen dollar te storten.
Voor Ginther was het in 1993 voor het eerst bingo. Toen won ze 5,4 miljoen dollar. Dertien jaar later wist ze 2 miljoen dollar op te strijken. In 2008 won de Texaanse drie miljoen dollar dankzij een kraslot.

woensdag 7 juli 2010

Eet meer vis

Vooral als u zwanger bent! Visolie is namelijk goed voor de hersenen van uw baby, en misschien wel voor die van u, heren.

Wij nemen aan dat u er heeft, GEBRUIK ze dan, en eet meer vis!

Visolie bevat namelijk omega-3 bevattende zuren die bekend staan als de docosahexaenoïde zuren (wij praten er elke dag over!) die goed zijn voor de hersenen.

Wij kennen nog een reden! Profiteer van de laatste kans om samen met vis visolie te nuttigen, en geen aardolie uit de Mexicaanse Golf.

dinsdag 6 juli 2010

Buurvrouw biedt spullen buurman gratis aan op website

Wat doe je als een aanhangwagen van jouw buurman je een doorn in het oog is? Je biedt de trailer gewoon gratis aan op een website.

Vanessa Kimball (29) was de trailer op de parking voor haar flat moe en zocht een snelle manier om de aanhangwagen te laten verdwijnen, meldt de politie van Pasco County in Land O' Lakes. 'Kom de trailer vol meubels maar halen. Haak de aanhangwagen vast en rij ermee weg', luidde de boodschap op Craigslist. Robert Andrew bleef vragen krijgen over zijn aanhangwagen en toen begon het te dagen. Hij kreeg uiteindelijk zijn trailer terug en zijn buurvrouw werd opgepakt op beschuldiging van diefstal. (vsv)