vrijdag 2 oktober 2009

Crash festijn

Voor wie even van snelle crashen en actie houd, klik op de link.

http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=16153

Tips om huilende baby's te kalmeren


Er zijn veel manieren waarop u een band met uw baby kunt krijgen. Hieronder vindt u een paar suggesties van onze experts waarmee u een band voor het leven kunt voelen.


Tip 1. Tijd voor uzelf en uw baby.
Als u net een baby hebt gekregen, willen veel familie en vrienden uw baby komen bewonderen. Voel u niet bezwaard om wat tijd voor uzelf en uw gezin te nemen en beperk het bezoek of ontvang bezoek om de dag.

Tip 2. Kom een beetje dichterbij.
Uw baby kan de eerste maanden alleen dingen onderscheiden als ze binnen een afstand van 22 cm komen. Als u uw gezicht dichtbij dat van uw baby brengt, zal dat de ontwikkeling van de oogjes stimuleren en uw baby zal snel uw unieke kenmerken leren herkennen.

Tip 3. Tederheid en aanraken.
Het kan voor de hand liggend klinken, maar baby's reageren echt op aanraking, omdat hun huid zo teer en gevoelig is. Knuffelen, kusjes geven en zachtjes strijken over de armpjes en beentjes zal de emotionele ontwikkeling van uw baby stimuleren en het sensorische bewustzijn verbeteren.

Tip 4. Baby's vinden het heerlijk om gemasseerd te worden.
Net als volwassenen het fijn vinden om een lekkere massage te krijgen na een dag hard werken, geniet het snelgroeiende lichaampje van uw baby ook van een zachte massage. Gebruik wat babyolie en wrijf zachtjes en rustig over de huid van uw baby en u merkt dat niet alleen de baby kalm en tevreden wordt, maar u zelf ook.

Tip 5. Ga kangoeroeën met uw baby.
Oorspronkelijk werd dit in arme landen gebruikt om de ontwikkeling van premature baby's te stimuleren zonder gebruik te hoeven maken van een couveuse. Bij het kangoeroeën legt u uw baby op uw buik voor direct huid-op-huidcontact. Studies geven aan dat de lichaamstemperatuur van de moeder en het kloppen van haar hart, baby's een heerlijk gevoel van veiligheid geeft en dat het de band tussen moeder en baby verstevigt.

Tip 6. Praat met uw baby.
Baby's vinden het heerlijk om voortdurend commentaar te horen over wat er allemaal rondom hen gebeurt. Het zorgt er niet alleen voor dat ze zich meer betrokken voelen, maar als ze u horen praten, stimuleert hen dat ook bij het opbouwen van hun woordenschat. Maakt u zich geen zorgen dat het raar staat of dat u gekke stemmetjes nadoet. Uw baby zal geboeid naar u luisteren.

Tip 7. De kracht van spelen.
U bent het lievelingsspeeltje van uw baby. Ze houden van vingers en duimen, en vinden het prachtig als u fluit! Maak alledaagse activiteiten tot pret en spelletjes, en speel kiekeboe als u uw baby aankleedt.

Tip 8. Lees voor.
Voorlezen is ook een geweldige manier om een band te krijgen. Probeer grote boeken met dikke pagina's, die eenvoudige, grote illustraties bevatten, of lees gewoon een paar pagina's uit uw eigen boek voor! Als u uw baby daarbij wiegt, zal het de intimiteit van het voorlezen voelen omdat uw baby dan de vibraties van uw stem ook kan voelen.

Tip 9. Dans met uw baby.
Baby's vinden het prachtig om een beetje heen en weer geschommeld te worden, dus zet de radio een beetje harder en dans met uw baby in het rond. Uw baby zal genieten van de muziek en vindt het heerlijk om dicht tegen u aan gehouden te worden en zachtjes heen en weer te bewegen.

Tip 10. Tijd voor uzelf.
Als u het meeste wilt halen uit het kersverse moederschap, moet u zichzelf wat rust gunnen. Neem dus wat tijd voor uzelf, zelfs als dat betekent dat u een opa of oma, of een vriendin moet vragen even op uw baby te passen als u wat gaat tuinieren. Voor de sociale ontwikkeling van uw baby is het belangrijk dat hij ook wat tijd doorbrengt met andere mensen. ( Ria2)

Verleidingstechnieken die niet werken

Zowel mannen als vrouwen doen behoorlijk stomme dingen om indruk te maken op het andere geslacht. Het ergste is wanneer deze niet werken... deze 7 technieken zullen geen enkele man of vrouw vreemd in de oren klinken. Maar mannen, dit is niét hoe je een vrouw versiert!


1) Arrogantie/opschepperij
Het klinkt goed als je bij je vrienden staat, maar vrouwen knappen af op je verhalen over triootjes en hoe je haar alle hoeken van de kamer hebt laten zien. Ook hints over grote penissen, urenlange seksmarathons en andere technieken die je denkt onder de knie te hebben, zijn een no-no. En laat knipogen ook maar achterwege!

2) Wapperen met geld
Geen vrouw zal ontkennen dat een man die niet bepaald van een uitkering leeft veel meer kans maakt dan een armoedzaaier. Maar moet je daarom opscheppen over je salaris, de kostprijs van je nieuwe Porsche of een dik pak geld opgerold in je zak meedragen? Dit soort gestoef geeft een vrouw niet het gevoel dat de mogelijkheden eindeloos zijn, wel dat ze gekocht kan worden. Niet dus.

3) Stoefen over studentenleven
Je werkt al een tijdje maar je verlangt hevig naar het studentenleven. Het is het enige waarover je praat, en het is voor jou de beste periode van je leven ooit. Nice, maar het intereseert de meeste vrouwen niet. Zeker niet als ze er niet bij waren en het meer dan tien jaar geleden is. Bovendien geeft het de indruk dat je niet volwassen wil worden en geen verantwoordelijkheid wil nemen. Idem met gestoef over de universiteit waar je bent geweest en hoeveel diploma's je wel niet hebt.

4) Dronken worden
Ok, vrouwen veriseren is niet voor iedereen even gemakkelijk. Sommigen moeten zich moed indrinken. Maar ken je grens, want vrouwen zijn over het algemeen maar weinig onder de indruk van zatte mannen die met dubbele tong praten en kwijlen in hun decolleté. Zeker als ze zelf (zo goed als) nuchter zijn.

5) Name-dropping
Je denkt indruk te maken met het feit dat je op hetzelfde vliegtuig zat als Justin Timberlake of een kleuterklas hebt gedeeld met Jessica Alba. Boehoe! Als ze echt je vrienden zijn, schep je er niet over op. Facebook-vriendjes zijn telt trouwens niet.

6) Ex'en
Praten over je ex is altijd tricky, zeker op de eerste paar dates. Voor persoonlijke informatie over haar of jullie is het veel te vroeg, en bittere monologen over wat een 'gekke vrouw' ze is en 'hoe erg je haar haat', doen vrouwen in hun gedachten gillend weglopen. Die tonen immers aan dat je de breuk nog niet hebt verwerkt. Een lijst ex'en kunnen opsommen, toont misschien wel dat je gegeerd bent bij het andere geslacht, maar kan er ook op wijzen dat je een player bent en relaties niet serieus neemt.

7) Fitness en voeding
Strikte sport- en voedingsschema's zijn te begrijpen als je een topsporter datet. Wie alleen maar oranje dingen wil eten of een strikt dieet van frieten, cola en boterhammen met choco heeft, zalo dubbel kritisch bekeken worden door vrouwen. Het toont weinig flexibiliteit, en in de toekomst kan dit een groot probleem worden.
Mannen die opscheppen over hun spieren en hun uren in de gym, kunnen meestal ook inpakken (zie ook puntje één). Het is of egoïstisch of een kwestie van dagen voor ze je zeggen dat je ook wel wat fitness kan gebruiken terwijl ze op je kont slaan. Alsof vrouwen zich nog niet genoeg onzeker voelen over hun lichaam! (miekemous)

woensdag 30 september 2009

Chinese politie pakt Gella Vandecaveye op

Gella Vandecaveye is tijdens haar reis in China opgepakt en overgebracht naar het plaatselijke politiekantoor. De voormalige judoka volgde een andere weg dan voorzien was in de reisroute. Dat zegt Eddy Vinckier, haar vroegere begeleider.

Vandecaveye vertrok hallf juni op wereldreis. Ze haalde de pers in binnen- en buitenland toen ze de Russische premier Poetin ontmoette (foto). Daarna vertrok de West-Vlaamse richting het verre Azië. Daar wordt ze dus nu vastgehouden in een Chinees politiebureau. Op dit moment is nog niet duidelijk hoe lang de Gella daar moet blijven.


Vandecaveye won zilver op de Olympische Spelen van 1996 en brons op die van 2000. Ze werd maar liefst vier keer Europees judoka van het jaar. (GVR)

Namaak kopen blijft onbestraft

De nieuwe wet die een strengere aanpak van namaak mogelijk moet maken, blijft voorlopig dode letter omdat de uitvoeringsbesluiten uitblijven. Dat schrijven Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg;


De overheid belooft al jaren een actieplan tegen de invoer van namaak. Of het nu om containervrachten sigaretten gaat of om een valse handtas die een toerist meebrengt van vakantie. Op de luchthaven van Zaventem werden vorig jaar zelfs flyers uitgedeeld om reizigers te waarschuwen voor de zware boetes die in de toekomst zullen worden uitgeschreven. Er zouden ook twintig militairen gedetacheerd worden om de douane bij te staan in de strijd tegen valse Bikkembergs-shirts en neppolo's van Lacoste. Maar twee jaar nadat de nieuwe wet werd goedgekeurd, staan douane en gerecht aan de klaagmuur omdat er nauwelijks iets beweegt. "Namaak is geen prioriteit meer en dus laat men alles op zijn beloop", luidt het. (DWM)
bron: Belga

Seks op bizarre plekken: een toptien

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Dit aloude spreekwoord geldt zeker ook voor koppels die overmand worden door onblusbare seksuele driften. Gisteren brachten we het verhaal van de archivaris die in de rechtbank van bil ging met een bewakingsagent. Een aanleiding bij uitstek om eens uit te pluizen op welke plaatsen de medemens het zoal doet. Van de biechtstoel tot in een hijskraan. Het resultaat is een hete top tien. De volgorde is willekeurig, kies zelf maar waar u op kickt.


1) Hoogtepunt

Bouwvakker Justin Dunn en zijn partner Nicole Albert werden gespot toen ze een nummertje opvoerden bovenin een hijskraan. Voorbijgangers zagen nog net hoe hun beider konten op en neer wipten. De politie snelde toe en riep met behulp van een luidspreker het koppel tot de orde. Het stel beweerde dat ze vanuit hun 'vogelnest' foto's aan het nemen waren. Vermits de hijskraan hun eigendom was, werden ze niet vervolgd.

2) Recht in eigen handen

Donald Thompson, een rechter uit Oklahoma, had merkwaardige gewoontes toen hij een rechtszaak voorzat. Telkens hij een vonnis uitsprak, kreeg de man een erectie. Weliswaar met behulp van zijn penispomp. In 2006 ging hij een stapje verder en toonde hij zich in volle glorie aan het publiek in zijn rechtszaal. Hij kreeg vier jaar cel en werd uit zijn functie ontheven.

3) Bevlekte ontvangenis

Een hoogmis was het wel, die zondagochtend in 2006 in het Italiaanse Cesena. Tijdens de eucharistieviering hoorden de kerkgangers vreemde geluiden opstijgen uit de biechtstoel. De politie werd er bij gehaald. Bleek dat een koppel in het hokje een allesbehalve onbevlekte ontvangenis aan het naspelen was. "Wij zijn niet gelovig. Dus voor ons is dit een plek als een andere", hijgden de arbeider (31) en de lerares (32) nog na. Achteraf werd een speciaal ritueel gehouden om de biechtstoel te 'reinigen'.

4) Hollandse branie

Een Nederlands koppel met een spreekwoordelijke broek vol goesting vatte de koe bij de horens op het parkeerterrein van een politiebureau. Ze kozen de motorkap van een auto uit en gingen over tot de daad. In de bewuste auto zaten evenwel nog twee agenten. Ze vroegen het stel een einde te maken aan hun esbattementen, maar de Nederlandse wet verbiedt de agenten echter het liefdeskoppel te arresteren. Gelukkig - voor de politiemannen althans - begon de driftige kerel herrie te schoppen en kon hij toch in de boeien geslagen worden. Gepakt met de broek op de enkels, heet dat.

5) Oorlogsheld

Een Frans koppel vond er niet beter op dan een pornofilm te draaien - met henzelf in de hoofdrol - voor een oorlogsmonument in Vimy. Hun scenario kende een abrupt einde toen de politie opdaagde. Ze kregen een boete van 1.000 euro en vier maanden voorwaardelijk. Ze deden het voor de kick, was hun excuus.

6) Openbare vervoering

Een koppel kreeg het danig op de heupen toen ze op de tram van Croydon naar Beckenham Junction stonden te wachten. Ze dachten dat een vluggertje een ideale manier zou zijn om de tijd te verdrijven. De 29-jarige vrouw en haar toyboy van 17 gingen uit de kleren en vergrepen zich aan elkaar. De politie rukte uit omdat de exploten van het stelletje te volgen waren via een bewakingscamera.

7) Op het verkeerde spoor

Riskante seks kan uw gezondheid schaden. Een koppel vond er niet beter op dan het te doen op de sporen in een Zuid-Afrikaans treinstation. De bestuurder van een trein die het station binnenreed zag hoe het merkwaardige tafereel zich voor zijn ogen ontrolde en schreeuwde de vrijers toe dat ze er maar beter mee ophielden. Het hoogtepunt nabij, sloeg het paar die waarschuwing in de wind. Net als het koppel, kon ook de trein niet tijdig stoppen. De man stierf ter plekke, de vrouw bezweek in het hospitaal aan haar verwondingen.

8) The Best Of George Michael

Op 7 april 1998 werd George Michael gearresteerd voor een 'oneerbare daad' in een openbaar toilet in Beverly Hills, Californië. Hij werd gearresteerd door undercoveragent Marcelo Rodriguez. "Tja, ik werd gevolgd in het toilet, en toen begon deze agent - tenminste, toen wist ik nog niet dat het een agent was - het spel te spelen. Ik denk dat het zoiets is als 'ik laat de mijne zien, jij laat de jouwe zien, en als jij de jouwe laat zien, dan arresteer ik je!'" De zanger kreeg voor zijn daad een boete van 810 dollar en 80 uur taakstraf.

9) Proper vermaak

Een Poolse onderhoudsman met de late shift in een kinderziekenhuis achtte het gepast om zijn werkdag af te sluiten met een rondje stofzuigen. Het enige wat hij opzoog was evenwel zijn penis. Het ding raakte gekneld in de Nilfisk. Een bewakingsagent vond de Pool in zijn benarde situatie. Naar verluidt vroeg hij de man zichzelf en de stofzuiger te reinigen.

10) Koninklijk nummer

Eerder dit jaar had een koppel een stomend seksnummertje op het gazon van de Britse koningin Elizabeth. Stomverbaasde toeristen zagen hoe het dronken paar zich uitkleede en 'vuile manieren' deed op het grasperk van Windsor Castle. De Queen verbleef op dat moment in het kasteel. Pas na twintig minuten kwam de koninklijke garde tussenbeide. (eb)

Vrouwen hebben nooit meer dorst

De website http://www.baronbob.com/  is niet meteen ons favoriete adres, en toch hebben we de pagina met de Wine Rack met plezier bezocht.
Je verandert je A-cup in een dubbele D door de bh te vullen met 750 ml van je favoriete drank. Op die manier heb je altijd je drinken bij je, waar je ook gaat. Verbind een bijgeleverd slangetje met de bh en je bent al aan het drinken.
Niet meteen het meest smakelijke zicht, maar het lest wel de dorst.

maandag 28 september 2009

Vlaming betaalt een derde meer belasting

Een modale Vlaming betaalde twee jaar geleden 5.284 euro personenbelasting. Dat is een derde meer dan de gemiddelde Franstalige. De 58 procent Vlamingen in ons land betalen bijna 64 procent van de totale Belgische belastingfactuur, zo schrijven De Standaard en Het Nieuwsblad.


Vlaanderen betaalde in 2006 19,7 miljard euro aan personenbelasting, tegenover 8,8 miljard voor Wallonië en 2,65 miljard voor Brussel. Dat blijkt uit cijfers van de minister van Financiën, Didier Reynders (MR), op een vraag van senator Alain Destexhe (MR). FinanceWorld.be viste het antwoord op. In Vlaanderen waren er in 2006 ruim 3,7 miljoen belastingplichtigen, onder wie enkele tienduizenden Franstaligen, vooral in de Vlaamse Rand. In het Brussels gewest waren 676.307 inwoners onderworpen aan de personenbelasting, onder wie ruim 60.000 Vlamingen. Wallonië ten slotte telde 2,1 miljoen belastingplichtigen. Wat rekenwerk leert dat de gemiddelde Vlaming 5.284 euro personenbelasting betaalde, tegenover 3.909 euro voor een gemiddelde Brusselaar en 4.075 euro voor een modale Waal. Het Belgische gemiddelde kwam uit op 4.744 euro. De personenbelasting bracht 31,13 miljard euro op. Vlaanderen betaalde daarvan bijna 64 procent. (SIJ) bron: Belga

Duitser brouwt erectiebier

Het etiket van het nieuwe bier oogt alvast veelbelovend.


De Duitse brouwer Jürgen Hopf heeft een zinnenprikkelend bier gebrouwen waarvan het effect, naar zijn zeggen, sterker is dan de erectiepil Viagra. Het brouwsel ontstond bij toeval tijdens een defect in zijn brouwerij in Beieren.

Nagenoeg naakt

Brouwer Hopf ging midden in de nacht het defect in zijn fabriek herstellen. Hij woont rechtover de brouwerij in Schönbrunn en deed dus niet de moeite om zich aan te kleden. Enkel gehuld in een lederen brouwersschort roerde hij in de brouwketel. "Ik kreeg plots een heel apart gevoel vanbinnen. Meteen wist ik dat dit een speciaal biertje zou worden", zegt de man.

Fenomenaal

De mensen die het brouwsel geproefd hebben, zeggen dat het effect fenomenaal is. "In plaats van naar tv te kijken, doken de proefkonijnen meteen de koffer in, in gezelschap van de dichtsbijzijnde partner", beweert de brouwer.

Pikant etiket

Hopf wil zijn bier nu commercialiseren onder een pikant etiket en met de naam 'Erotik Bier'. De man heeft de ambitie om in één ruk de Europese markt te veroveren. (eb)