woensdag 16 september 2009

TIP vd vrouw: Innovatieve beha " Two Some"


Heb jij problemen om de juiste bh te vinden? Voor vrouwen die geen standaard cupmaat hebben, bijvoorbeeld bij verschillende borstgrootte of wanneer de maat tussen twee standaard maten inzit, is het vaak lastig om een goede passende bh te vinden. Maar ook tijdens zwangerschappen kan de borstmaat erg veranderen. Maar vanaf deze week is dit geen probleem meer want er is bij Hunkemöller een speciale bh te verkrijgen, de ‘Two Some”.


De bh is ontworpen door Patricia Vernooij, die hiermee afstudeerde aan de Design Academy in Eindhoven in Nederland. De cups van de bh bestaan uit 2 delen die over elkaar heen kunnen schuiven, waardoor de cups zich aan de grootte van de borsten aanpassen. De twee schouderbandjes van deze bh kunnen onafhankelijk van elkaar worden versteld waardoor de cup, die uit twee delen bestaat, kan worden aangepast aan de grote van de borst. Hoe voller de borsten des te verder de twee cupdelen uit elkaar staan. Door middel van deze methode past de bh altijd.

De bh is niet alleen zeer functioneel maar biedt ook veel stylingopties. De twee delen van de cups kunnen uit verschillende materialen en kleuren bestaan, ook de twee schouderbandjes bieden veel mogelijkheden qua trends en mode.
De Two Some te verkrijgen in cupmaten B t/m D bij Hunkemöller. (Prijs: €27,99)
bron: Fashionata.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten