woensdag 11 november 2009

Mannen weten niet hoe ze vrouwen moeten verleiden

63 procent van de Nederlandse mannen haalt een onvoldoende wat het verleiden van vrouwen betreft. Dat blijkt uit een onderzoek bij 2281 mannen op Masterflirt.nl. Over de Belgische mannen .....geen info....

Test
Masterflirt.nl is een project van de Nederlandse onderzoeker Tijn van Ewijk. Hij ontdekte dat 87 procent van de mannen hulp nodig heeft bij het verleiden van vrouwen, dat meldt nu.nl. Voor zijn recentste studie stelde hij een psychologische test op die peilt naar de verleidingscapaciteiten van mannen. Daaruit bleek dat slechts 7 procent van de mannen alle vragen juist beantwoordde, 63 procent kreeg een onvoldoende. Ook toonde hij aan dat mannen het meeste problemen hebben met het inzicht in de machtverhoudingen bij het versieren van vrouwen. Daarnaast maken ze zich te afhankelijk van het oordeel van de vrouw.

Behoeften
Tijn van Ewijk: "Veel mannen beseffen niet wat hen aantrekkelijk maakt bij het andere geslacht. Bijvoorbeeld de vraag: "Wat denk jij van mij?", ze beseffen niet dat ze zich zo afhankelijk opstellen. Daarnaast denken ze dat ze door te trakteren en cadeautjes te geven vrouwen zullen veroveren. Beide geslachten zoeken anderen dingen in een partner. Maar als je wil dat je eigen behoeften vervuld worden, moet je de haar eerst geven wat zij nodig heeft." (ep)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten