dinsdag 9 februari 2010

1 op de 2 vrouwen heeft seks in het openbaar

Jonge vrouwen zijn ongeremder en seksueler dan ooit en ze roddelen, experimenteren en fantaseren erop los. Zo heeft meer dan 1 op de 2 lezeressen seks gehad in het openbaar (park...) en heeft 1 op de 2 al eens iets gestolen. Een en ander blijkt uit een enquête van het weekblad Flair bij 2.880 lezeressen.

"We stelden open vragen en kregen een aantal verrassende antwoorden. Zo zaten er ook een aantal extreme fantasieën tussen", legt Flair-journaliste Sarah D'Haese uit. "Seks hebben met 100 zwaar geschapen mannen bijvoorbeeld, een seksvakantie op een boot of prostituee zijn voor één dag."

"Eén vrouw schreef dat ze de deur had laten openstaan voor een vreemde man, zich vervolgens geblinddoekt had klaargelegd en vervolgens hard genomen werd. Een andere lezeres gaf toe seks gehad te hebben met een ander terwijl haar partner zich in dezelfde kamer bevond."

Moeder doodverklaard
Ook op andere vlakken blijken de Flair-lezeressen nogal stout te zijn. "Het stelen van een auto, het aanmaken van een vals profiel om de ex te controleren, tot zelfs het doodverklaren van de nog levende moeder behoorden tot de antwoorden", aldus D'Haese.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten