maandag 22 februari 2010

Tien redenen waarom oudere mannen betere partners zijn

Tegenwoordig zijn sommige vrouwen en dan vooral celebs op zoek naar jongere toyboys. Denken we maar aan Madonna die de ene jonge man voor de andere inruilt aan een hels tempo. Toch blijken vrouwen vaker gebaat bij een oudere partner dan met een man van dezelfde leeftijd of jonger. Het leeftijdsverschil hoeft dan helemaal niet nefast te zijn, integendeel er kunnen heel wat voordelen uit voortvloeien. Wij zetten alvast tien redenen op een rijtje waarom oudere mannen betere partners zijn.

1. Jij zal wel varen in bed
Oudere mannen stralen zelfvertrouwen uit in bed en kennen de knepen van het vak. Als je partner de uitzondering blijkt, die er nog altijd niets van bakt, dan heb je een hopeloos geval aan de haak geslagen. Verspeel dan geen tijd om hem te leren hoe het beter kan.

2. Hij weet veel
Generatiekloven kunnen nuttig zijn. Hij zal ongetwijfeld heel veel weten van dingen waar jij nog niets vanaf weet. Je oudere minnaar kan je heel veel bijbrengen op tal van vlakken.

3. Hij zal je steunen
Op het moment dat jullie geliefden worden, heeft hij al een hele carrière uitgebouwd. Daarom zal hij jou zeker steunen in jouw ambities op carrièrevlak. Bovendien kan hij jou uitstekend advies geven hoe je de dingen moet aanpakken.

4. Hij maakt het niet (te) laat
Oudere mannen genieten ervan om in je gezelschap te vertoeven. Zij hebben er op die leeftijd geen behoefte aan om nieuwe veroveringen te doen en in clubs op jacht te gaan naar vrouwelijk schoon. Hij beleeft liever een romantische avond met jou.

5. Hij kent zichzelf
Niemand is perfect en dat beseft hij maar al te goed. Hij heeft immers voldoende tijd gekregen om zijn eigen gebreken te leren kennen. Hierdoor zullen er minder wrijvingen ontstaan.

6. Jij bent de mooiste
Het is leuk om te weten dat jij de knapste bent voor hem. Je zal je extra sexy voelen.

7. Hij is al veranderd
Zijn vorige relaties zijn op niets uitgedraaid. Hier heeft hij lessen uitgetrokken en daar kan jij de voordelen van rapen.

8. Hij wil niet alleen zijn
Oudere mannen hebben al het punt bereikt waarop ze zich realiseren dan ze niet als single door het leven willen gaan. Ze hebben geen bindingsangst en dat is super voor jou.

9. Hij moppert niet over geld
Rekeningen zal hij met plezier betalen. Je oudere partner heeft immers carrière gemaakt en geld zal geen breekpunt zijn. Je hoeft je niet langer schuldig te voelen over bepaalde uitgaven.

10. Hij blijft altijd aantrekkelijk
Sommigen mannen verliezen hun aantrekkelijkheid maar niet deze oudere man die jij aan de haak geslagen hebt. Jij weet nu zeker dat de tijd amper vat op hem heeft en dat dit exemplaar zijn vitaliteit zal behouden. (hlnsydney/kve)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten