maandag 7 december 2009

Lingerie kopen... waarop moet je letten?


Enkele handige tips voor mannen die op zoek zijn naar een gepast eindejaarsgeschenk voor hun vrouw of vriendin. Maar ook sommige vrouwen kunnen misschien nog wat leren van dit lijstje.

1) Goed gevoel: Koop altijd datgene waarin je vrouw zich goed voelt. Verras haar niet met een string als je er haar nog nooit één hebt zien dragen.

2) Functioneel: Is je partner gezegend met een flink stel borsten? Koop dan geen delicaat setje dat amper steun biedt. Verwen haar met kwaliteit.

3) Kleur: Wil je haar op iets speciaals trakteren, kies dan niet voor een pikant duo dat uit één of andere goedkope eroticabeurs lijkt te zijn weggelopen. Een apart tintje zoals knallend rood werkt meestal prima.

4) Eenvoud: Loop niet met het idee rond dat alleen kant en kleine ensembles voor een sexy look zorgen. Er zijn vandaag heel wat shortjes en hipsters op de markt die erg verleidelijk ogen.

5) Ruilen: Vraag altijd aan de kassa of je je aankoop achteraf eventueel mag omruilen. Exact de juiste maat kiezen is erg moeilijk, neem het zekere voor het onzekere.

6) Spieken: Probeer even te spieken in de lingerielade van je partner. Noteer de maten en het merk van de beha’s. Ga daarna op zoek naar hetzelfde merk en dezelfde maat. De kans dat je op die manier de juiste keuze maakt, wordt al veel groter.

7) Kwaliteit: Begeef je naar een winkel waar kwaliteitslingerie wordt aangeboden. Een cadeau mag best iets meer kosten en je vrouw zal dolblij zijn met de afwerking en met het comfort dat je haar schenkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten