donderdag 1 juli 2010

Poetsvrouw doet het topless, zonder slip of helemaal naakt

Bent u op zoek naar een meer avontuurlijke besteding van uw dienstencheques, dan loont het wellicht de moeite eens naar Omaha, Nebraska te gaan. Daar biedt een poetsvrouw haar diensten topless, zonder slip of helemaal naakt aan. Dat meldt de krant Omaha World-Herald.


Initiatiefneemster Kia Carroll (27) voert in Omaha volop promotie via flyers. Haar bedrijfje heet ODD'Z & EN'Z Janitorial & More. Die 'More' staat voor meer dan alleen een dweiltje gooien. Naast een onderhoudsbeurt van al uw lichaamsdelen, is de zaakvoerdster ook niet te beroerd om te koken of om op de kinderen te passen...

Geen prostituee. Een naakte poestbeurt kost 125 dollar. Voor het meer grondige werk - zeg maar de grote schoonmaak - wordt 175 dollar aangerekend. 'Mevrouw Proper' ontkent in alle toonaarden dat ze een prostituee is. Ze wil enkel de boel wat opvrolijken.

Illegaal. De autoriteiten zijn minder vrolijk over het businessplan van de 'meid voor alle werk'. "In z'n blootje poetsen terwijl andere mensen daar op toekijken, is een naaktperformance. En dat is illegaal in Nebraska", zegt procureur Marty Conboy van Omaha.

Alles voor de klant. Kia Carroll zit al twee jaar in de poetssector. Dat ze nu ook naakt aan de slag gaat, is het logische gevolg van een klant die vroeg of ze ook in exotische kleren de vloer kon boenen. "Ik ben een professional voor wie de wensen van de klant een bevel zijn. Ik ga heel ver op dat vlak", aldus nog Onkuise Kia. (eb)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten