donderdag 17 juni 2010

Open Vld-kiezers hebben het vaakst seks

Mensen die op een linkse partij stemmen vrijen minder vaak en zijn ook het minst tevreden over hun bedprestaties. Uit een recente enquête blijkt dat je seksleven nauw samenhangt met je politieke voorkeur.

Tevredenheid. Uit een enquête van onderzoeksbureau Data Driven bij 2000 stemgerechtigde Vlamingen over hun politieke voorkeur en hun seksleven blijkt dat mensen die op Open Vld stemmen het vaakst seks hebben, namelijk 7,4 keer per maand. Bij Lijst Dedecker is dat 7,2 keer en bij N-VA 7 keer. Mensen met een linkse voorkeur vrijen duidelijk minder vaak, sp.a-kiezers doen het 6 keer per maand, bij Groen! is dat 5,9 keer. Ook blijkt dat Open Vld'ers het meest tevreden zijn over hun seksleven, ze geven zichzelf 7,2 op 10, N-VA 7,1 op 10, CD&V'ers geven zichzelf een 7. Ook hier scoren de stemmers van linkse partijen weer slechter, samen met Lijst Dedecker.

Masturberen. Bijna de helft van de Groen!-kiezers geeft toe soms te masturberen, bij Open Vld is dat 43,4 procent, bij sp.a is dat 42,2 procent. CD&V-stemmers zijn het 'zedigst': 69 procent van hen doet niet aan zelfbevrediging. (ep)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten