woensdag 30 september 2009

Seks op bizarre plekken: een toptien

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Dit aloude spreekwoord geldt zeker ook voor koppels die overmand worden door onblusbare seksuele driften. Gisteren brachten we het verhaal van de archivaris die in de rechtbank van bil ging met een bewakingsagent. Een aanleiding bij uitstek om eens uit te pluizen op welke plaatsen de medemens het zoal doet. Van de biechtstoel tot in een hijskraan. Het resultaat is een hete top tien. De volgorde is willekeurig, kies zelf maar waar u op kickt.


1) Hoogtepunt

Bouwvakker Justin Dunn en zijn partner Nicole Albert werden gespot toen ze een nummertje opvoerden bovenin een hijskraan. Voorbijgangers zagen nog net hoe hun beider konten op en neer wipten. De politie snelde toe en riep met behulp van een luidspreker het koppel tot de orde. Het stel beweerde dat ze vanuit hun 'vogelnest' foto's aan het nemen waren. Vermits de hijskraan hun eigendom was, werden ze niet vervolgd.

2) Recht in eigen handen

Donald Thompson, een rechter uit Oklahoma, had merkwaardige gewoontes toen hij een rechtszaak voorzat. Telkens hij een vonnis uitsprak, kreeg de man een erectie. Weliswaar met behulp van zijn penispomp. In 2006 ging hij een stapje verder en toonde hij zich in volle glorie aan het publiek in zijn rechtszaal. Hij kreeg vier jaar cel en werd uit zijn functie ontheven.

3) Bevlekte ontvangenis

Een hoogmis was het wel, die zondagochtend in 2006 in het Italiaanse Cesena. Tijdens de eucharistieviering hoorden de kerkgangers vreemde geluiden opstijgen uit de biechtstoel. De politie werd er bij gehaald. Bleek dat een koppel in het hokje een allesbehalve onbevlekte ontvangenis aan het naspelen was. "Wij zijn niet gelovig. Dus voor ons is dit een plek als een andere", hijgden de arbeider (31) en de lerares (32) nog na. Achteraf werd een speciaal ritueel gehouden om de biechtstoel te 'reinigen'.

4) Hollandse branie

Een Nederlands koppel met een spreekwoordelijke broek vol goesting vatte de koe bij de horens op het parkeerterrein van een politiebureau. Ze kozen de motorkap van een auto uit en gingen over tot de daad. In de bewuste auto zaten evenwel nog twee agenten. Ze vroegen het stel een einde te maken aan hun esbattementen, maar de Nederlandse wet verbiedt de agenten echter het liefdeskoppel te arresteren. Gelukkig - voor de politiemannen althans - begon de driftige kerel herrie te schoppen en kon hij toch in de boeien geslagen worden. Gepakt met de broek op de enkels, heet dat.

5) Oorlogsheld

Een Frans koppel vond er niet beter op dan een pornofilm te draaien - met henzelf in de hoofdrol - voor een oorlogsmonument in Vimy. Hun scenario kende een abrupt einde toen de politie opdaagde. Ze kregen een boete van 1.000 euro en vier maanden voorwaardelijk. Ze deden het voor de kick, was hun excuus.

6) Openbare vervoering

Een koppel kreeg het danig op de heupen toen ze op de tram van Croydon naar Beckenham Junction stonden te wachten. Ze dachten dat een vluggertje een ideale manier zou zijn om de tijd te verdrijven. De 29-jarige vrouw en haar toyboy van 17 gingen uit de kleren en vergrepen zich aan elkaar. De politie rukte uit omdat de exploten van het stelletje te volgen waren via een bewakingscamera.

7) Op het verkeerde spoor

Riskante seks kan uw gezondheid schaden. Een koppel vond er niet beter op dan het te doen op de sporen in een Zuid-Afrikaans treinstation. De bestuurder van een trein die het station binnenreed zag hoe het merkwaardige tafereel zich voor zijn ogen ontrolde en schreeuwde de vrijers toe dat ze er maar beter mee ophielden. Het hoogtepunt nabij, sloeg het paar die waarschuwing in de wind. Net als het koppel, kon ook de trein niet tijdig stoppen. De man stierf ter plekke, de vrouw bezweek in het hospitaal aan haar verwondingen.

8) The Best Of George Michael

Op 7 april 1998 werd George Michael gearresteerd voor een 'oneerbare daad' in een openbaar toilet in Beverly Hills, Californië. Hij werd gearresteerd door undercoveragent Marcelo Rodriguez. "Tja, ik werd gevolgd in het toilet, en toen begon deze agent - tenminste, toen wist ik nog niet dat het een agent was - het spel te spelen. Ik denk dat het zoiets is als 'ik laat de mijne zien, jij laat de jouwe zien, en als jij de jouwe laat zien, dan arresteer ik je!'" De zanger kreeg voor zijn daad een boete van 810 dollar en 80 uur taakstraf.

9) Proper vermaak

Een Poolse onderhoudsman met de late shift in een kinderziekenhuis achtte het gepast om zijn werkdag af te sluiten met een rondje stofzuigen. Het enige wat hij opzoog was evenwel zijn penis. Het ding raakte gekneld in de Nilfisk. Een bewakingsagent vond de Pool in zijn benarde situatie. Naar verluidt vroeg hij de man zichzelf en de stofzuiger te reinigen.

10) Koninklijk nummer

Eerder dit jaar had een koppel een stomend seksnummertje op het gazon van de Britse koningin Elizabeth. Stomverbaasde toeristen zagen hoe het dronken paar zich uitkleede en 'vuile manieren' deed op het grasperk van Windsor Castle. De Queen verbleef op dat moment in het kasteel. Pas na twintig minuten kwam de koninklijke garde tussenbeide. (eb)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten