woensdag 25 november 2009

Beautyrituelen voor het slapengaan



’s Ochtends ontbreekt het ons vaak aan extra minuten om voor de spiegel te staan. Daarom stelden wij een lijstje op met schoonheidsbehandelingen die je nog voor het slapengaan kan afwerken.

1) Vergeet nooit je gezicht te reinigen. Zelfs wanneer je overdag geen make-up hebt gedragen. Voor elk huidtype bestaan specifieke formules en je gelaat ziet er ’s ochtends heel wat frisser uit.
2) Zet je slaapkamerramen wagenwijd open zodat jij straks in een perfect verluchte kamer tot rust kan komen. Stof en droge lucht zijn erg nefast voor je schoonheidsslaapje.
3) Bijna elk beautymerk biedt een gamma nachtcrèmes aan. Die hydrateren tijdens je slaap. Zelfs rimpels worden zo ’s nachts bestreden. Smeren maar!
4) Last van kraaienpootjes? Schaf jezelf een kwalitatieve oogcrème aan en laat die ’s nachts zijn werk doen.
5) Nu je toch bezig bent kan je maar beter je hele lichaam van een laagje voorzien. Als je morgen een rok aan wil, verwen je je benen best vanavond al met bodycrème.
6) Ook ontharen is iets voor de avond voordien, omdat het ’s ochtends best wel moeilijk is om slaapdronken met een scheermes aan de slag te gaan.
7) Schenk jezelf een heerlijke kop kamillethee in. Die werkt ontspannend en zorgt voor een prima nachtrust. Wallen maken op die manier geen schijn van kans.
8) Net voor je je ogen sluit, leg je een rijke laag crème over je handen en voeten. Trek er een handschoen of een kous overheen en zie er de volgende dag zijdezacht uit. © Kiehl’s

Geen opmerkingen:

Een reactie posten